Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Į mobiliąją erdvę neria ir „McDonald's“, ir „Lidl“ su „Rimi“

Akcijas ir specialius parduotuvių ir restoranų pasiūlymus medžiojančių lietuvių gyvenimas greitai pagerės. Lietuvoje veikiantys prekybos ir maitinimosi tinklai paskelbė apie mobiliųjų programėlių, kuriose vartotojai galės gauti ne bendrus, o asmeninius specialiuosius pasiūlymus, kūrimą.
Mobiliosios programėlės
Mobiliosios programėlės

Šiandien mobiliąsias programėles galima rasti kone kiekvieno lietuvio išmaniajame telefone, o labai greitai, tikėtina, jas papildys ir „Lidl“, „McDonald's“ ir „Rimi“ mobiliosios aplikacijos.

Visame pasaulyje garsaus ir Lietuvoje dvidešimt metų veikiančio greitojo maisto restoranų tinklo „McDonald's“ atstovai 15min teigė, jog jau birželį pasirodys bendrovės mobilioji programėlė, siūlysianti asmeninius pasiūlymus jos vartotojams.

Be to, kaip tikina greitojo maisto milžinė, specialių kainų pasiūlymai, matomi programėlės vartotojams, bus pateikiami atsižvelgiant ir į orą. Pavyzdžiui, tvyrant karščiams „McDonald's“ galbūt siūlys ypatingus pasiūlymus ledams.

Birželį mobiliąją programėlę žada pasiūlyti ir Lietuvoje duris atveriantis Vokietijos žemų kainų prekybos tinklas „Lidl“. Skelbiama, jog nuo birželio 2 d. pradėsiančioje veikti „Lidl“ programėlėje bus galima sužinoti apie prekybos tinklo rengiamas akcijas ir peržiūrėti kainų leidinį.

Be to, „Lidl“ programėlė suteiks galimybę lengvai rasti artimiausią šio tinklo parduotuvę ar sudaryti prekių sąrašus.

Mobilioji programėlė „RaskAkcija.lt“
Mobilioji programėlė „RaskAkcija.lt“

Šiuo metu Lietuvoje jau veikiančių keturių mažmeninės prekybos tinklų, „Norfa, „Maxima“, „Rimi“ ir „Iki“, akcines kainas mobiliajame telefone galima susižinoti atsisiuntus programėlę „RaskAkcija.lt“. Joje talpinami naujausi visų minėtų prekybos tinklų kainų leidiniai.

Tiesa, „Rimi“ atstovai, panašu, kad artimiausiu metu pateiks tik jos lankytojams skirtą naują programėlę, tačiau kokia ji bus – kol kas neaišku.

„Iš tikrųjų planuojame turėti „Rimi“ mobiliąją programėlę. Tačiau kol kas negaliu atskleisti detalesnės informacijos“, – 15min teigė UAB „Rimi Lietuva“ viešųjų ryšių vadovė Giedrė Bielskytė.

„Rimi Lietuva“ nuotr./„Rimi Lietuva“ viešųjų ryšių vadovė Giedrė Bielskytė

Mobiliąsias programėles jau siūlo ne tik įprastiniai prekybos centrai, bet ir internetinės maistą pardavinėjančios parduotuvės.

„Barbora“ mobilioji programėlė
„Barbora“ mobilioji programėlė

Neseniai veiklą pradėjusios zzz.lt parduotuvės ir jos konkurentės barbora.lt programėlėse galima tiek susipažinti su įmonių pasiūlymais, tiek, peržvelgus produktų asortimentą, jas užsisakyti į namus.​

„zzz.lt“ mobilioji programėlė
„zzz.lt“ mobilioji programėlė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas