Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Ignitis gamyba“ ieško vadovo ar vadovės: atlyginimas – nuo 7928 iki 11 892 eurų

Skelbiama integruotos atsinaujinančios energetikos bendrovės „Ignitis grupė“ dukterinės įmonės „Ignitis gamyba“ vadovės (-o) atranka, rašoma įmonės pranešime spaudai. Pareigybių grupės pastoviosios atlyginimo dalies intervalas yra nuo 7928 iki 11 892 eurų, neatskaičius mokesčių. Prie darbo užmokesčio pastoviosios atlygio dalies gali būti mokamas kintamasis atlygis už metinių ir (ar) ilgalaikių tikslų pasiekimą.
„Ignitis grupė"
„Ignitis grupė" / Arno Strumilos / 15min nuotr.

Atranka skelbiama atsižvelgiant į tai, kad esamo „Ignitis gamybos“ vadovo Rimgaudo Kalvaičio kadencija baigiasi 2024 m. kovo 26 d.

Kandidatės (-ai) paraiškas dalyvauti atrankoje į „Ignitis gamybos“ vadovės (-o) poziciją kviečiamos (-i) teikti iki sausio 8 d. (imtinai). Su skelbimu ir kandidatams keliamais reikalavimais galima susipažinti Grupės internetinėje svetainėje. Kandidačių (-tų) į „Ignitis gamybos“ vadovės (-o) poziciją atrankai vykdyti pasitelktas išorės partneris – vadovų ir vadovaujančio personalo paieška ir atranka užsiimanti agentūra „J. Friisberg & Partners“.

„Ignitis gamyba“ yra nacionaliniam saugumui užtikrinti svarbi įmonė, užtikrinanti šalies rezervinius elektros energijos pajėgumus ir taip prisidedanti prie energetikos sistemos saugumo. Be to, plėsdama Kruonio hidroakumuliacinę elektrinę bendrovė dar labiau prisidės prie žaliosios energetikos transformacijos, todėl iš naujos kadencijos vadovės (-o) bus tikimasi išnaudoti „Ignitis gamybos“ potencialą taip, kad šis maksimaliai prisidėtų prie pagrindinio mūsų siekio – sukurti 100 % žalią ir saugią energetikos ekosistemą dabarties ir ateities kartoms“, – sako „Ignitis grupės“ valdybos narys, komercinių veiklų vadovas ir „Ignitis gamybos“ valdybos pirmininkas Vidmantas Salietis.

Naujai išrinkta (-as) „Ignitis gamybos“ vadovė (-as) bus skiriama (-as) penkerių metų kadencijai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas