Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

IKEA atšaukia iš prekybos nesaugius USB įkroviklius

Pirkėjų saugumas yra IKEA prioritetas, todėl bendrovė ragina visus, įsigijusius tamsiai pilkos spalvos 40 W USB įkroviklių ÅSKSTORM (prekės kodas 504.611.93), jų nebenaudoti ir kreiptis į IKEA dėl pinigų grąžinimo, rašoma IKEA pranešime spaudai.
Įkroviklis ASKSTORM
Įkroviklis ASKSTORM / IKEA nuotr.
Temos: 1 IKEA

Kurdama ir vystydama gaminius, IKEA taiko griežtą rizikos vertinimo ir testavimo programą, kurios tikslas – užtikrinti, kad gaminiai, kuriais prekiaujama, atitiktų visus rinkose galiojančius įstatymus ir standartus. Nepaisant šių pastangų, pastebėjome, jog po ilgesnio naudojimo tamsiai pilkos spalvos 40 W USB įkroviklio ÅSKSTORM laidas, apvyniojus aplink įkroviklį arba sulenkus pirmyn ir atgal, gali būti pažeistas arba sulūžti.

Pažeistas laidas gali sukelti šiluminius nudegimus ir elektros smūgį. Dėl šios priežasties tamsiai pilkos spalvos 40 W USB įkrovikliai ÅSKSTORM išimami iš prekybos.

Tamsiai pilkos spalvos 40 W USB įkroviklį ÅSKSTORM galima atpažinti pagal modelio numerį ICPSW5-40-1, nurodytą kitoje USB įkroviklio pusėje esančioje etiketėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas