Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Ikea“ įspėja nesinaudoti daliimi veidrodžių „Lettan“, pakeisti tvirtinimo detales

Pirkėjų saugumas yra svarbiausias „Ikea“ prioritetas. Todėl raginame visus, namuose turinčius veidrodį „Lettan“, juo nesinaudoti, kol nebus pakeistos sieninės tvirtinimo detalės, rašoma „Ikea“ pranešime spaudai.
veidrodis LETTAN
veidrodis LETTAN / „Ikea“ nuotr.
Temos: 2 IKEA Verslas

Šis pranešimas galioja veidrodžiams „Lettan“, pagamintiems iki 2021 metų 5 savaitės (pažymėtiems kodu 2105 ar ankstesne data), nes paaiškėjo, kad jų tvirtinimo detalės gali lūžti. Jei turite tokį veidrodį, nukabinkite jį ir nemokamai užsisakykite naujas tvirtinimo detales.

„Kurdama ir vystydama gaminius, „Ikea“ taiko griežtą rizikos vertinimo ir testavimo programą, kurios tikslas – užtikrinti, kad gaminiai, kuriais prekiaujama, atitiktų visus rinkose galiojančius įstatymus ir standartus.

Nepaisant to, sužinojome, kad dalis tvirtinimo detalių, skirtų veidrodžiams „Lettan“ prisukti prie sienos, sulūžo ir keletas veidrodžių netikėtai nukrito. Dėl šios priežasties raginame laikinai nenaudoti namuose turimų veidrodžių „Lettan“ ir nemokamai užsisakyti naujas tvirtinimo detales“, - įspėja „Ikea“.

Reikiamą tvirtinimo detalių kiekį (prekės kodas 139298/1) galima užsisakyti atvykę į bet kurią IKEA prekybos vietą Vilniuje, Kaune ar Klaipėdoje arba susisiekus tel. +370 5 250 00 55 ir el. paštu info@IKEA.lt.

IKEA atsiprašo už sukeltus nepatogumus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas