Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Iki“ į plėtrą ir atsinaujinimą šiemet investavo beveik 10 mln. eurų

Prekybos tinklas „Iki“ per šešis šių metų mėnesius į plėtrą ir atsinaujinimą investavo beveik 10 mln. eurų. Iki metų pabaigos naujų parduotuvių statybai ketinama skirti apie 10 mln., o esamų atnaujinimui – dar apie 20 mln. eurų.
„Iki“ visus prekybos tinklo darbuotojus apdraudė papildomu sveikatos draudimu
„Iki“ / Palink nuotr.

„Nuo pat veiklos pradžios Lietuvoje „Iki“ diegia technologines bei skaitmenines naujoves, todėl ir toliau tvirtai laikomės šios krypties. Pirmasis pusmetis mums ypatingas ir tuo, kad žengėme tvirtą žingsnį į e.komercijos sritį įsigydami startuolį „LastMile“, – pranešime sakė „Iki“ valdančios bendrovės „Palink“ vadovė Nijolė Kvietkauskaitė.

Pirmąjį pusmetį „Iki“ atidarė dvi naujas parduotuves Kaune ir Ringauduose, dar 11 parduotuvių atnaujino. Į plėtrą nuo metų pradžios investuota apie 2 mln., į renovaciją – 8 mln. eurų.

Birželį „Iki“ paskelbė apie būsimas naujo administracijos biuro statybas sostinės Pilaitės rajone. Šalia jo bus įrengta ir „Iki“ parduotuvė, planuojamos investicijos siekia 10 mln. eurų. Be to, „Palink“ planuoja 67 proc. įsigyti mažmeninės prekybos interneto platformą „LastMile“ valdančios bendrovės „Greituolis“ akcijų.

Prekybos tinklą „Iki“ iš viso šiuo metu sudaro 227 „Iki“ parduotuvės, du logistikos centrai, kulinarijos gamybos centras bei trys kepyklos. Prekybos tinkle dirba per 5,9 tūkst. darbuotojų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas