Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Invalda INVL“ spręs dėl akcijų opcionų į Šiaulių banką persikeliantiems darbuotojams

Vienai didžiausių turto valdymo grupių Baltijos šalyse „Invalda INVL“ užbaigiant susijungimo sandorį su Šiaulių banko grupe, „Invaldos INVL“ akcininkai spręs dėl akcijų opcionų į banko grupę persikeliantiems INVL darbuotojams.
INVL nuotr.
INVL

Dėl to akcininkai spręs lapkričio 22 dieną susirinkime, antradienį pranešė bendrovė.

„Opcionai į Šiaulių banko grupę persikeliantiems INVL grupės įmonių darbuotojams būtų suteikiami kaip kintama atlygio dalis už 2023 metus“, – pranešime sakė „Invaldos INVL“ valdybos pirmininkas Alvydas Banys.

Siūlymas šiemet daliai INVL darbuotojų suteikti galimybę sudaryti opcionų sutartis teikiamas įgyvendinant pernai lapkričio 22-ąją sudarytą „Invaldos INVL“ netiesiogiai valdomų mažmeninių klientų turto valdymo ir gyvybės draudimo verslų sujungimo su Šiaulių banko grupe sandorį. Jį tikimasi užbaigti gruodžio 1 dieną.

Pasirašyti „Invaldos INVL“ akcijų opcionų sutartis galės į Šiaulių banką ir jo antrines įmones persikeliantys bendrovių „INVL Asset Management“, „INVL Life“ ir „INVL Financial Advisors“ darbuotojai, kurie gaus premijas už 2023 metus.

„Invaldos INVL“ mažmeniniame versle dirba apie 200 žmonių.

Iš viso nuo 2016 metų, įskaitant šiemet pasirašytas sutartis, kuriose akcijų kiekis yra nurodytas, INVL grupės darbuotojai yra sudarę akcijų opcionų sutarčių dėl 734,8 tūkst. „Invaldos INVL“ akcijų, iš kurių jau įsigijo 447,2 tūkst. akcijų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas