Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Invalda INVL“ vertina pastatų priežiūros grupės „Inservis“ perspektyvas

Viena didžiausių turto valdymo grupių Baltijos šalyse „Invalda INVL“ vertina strategines galimybes, susijusias su valdomomis pastatų priežiūros grupės „Inservis“ bendrovėmis.
Verslas
Verslas / 123RF.com nuotr.

„Šio proceso metu galimas „Inservis“ grupės bendrovių akcijų perleidimas, taip pat kiti sandoriai, didinantys „Invaldos INVL“ atliktos investicijos vertę“, – per „Nasdaq“ Vilniaus biržą pranešė „Invalda INVL“.

Bendrovė pabrėžia, kad nėra jokių užtikrinimų ar garantijų, kad strateginių galimybių analizė lems konkretaus sprendimo dėl „Inservis“ grupės bendrovių priėmimą ar kokio nors su tuo susijusio sandorio sudarymą.

„Įvykdžius strateginių galimybių analizę „Invalda INVL“ gali nuspręsti nesiimti jokių veiksmų, susijusių su turimų visų ar dalies „Inservis“ grupės bendrovių akcijų perleidimu“, – teigiama pranešime.

„Invalda INVL“ lapkričio 3 dieną paskelbė, kad bendrovės valdyba, siekdama tolesnės pastatų priežiūros verslo plėtros, analizuojanti strategines galimybes, susijusias su „Inservis“ grupės įmonėmis.

„Dirbdami turto valdymo ir investicijų versle siekiame, kad mūsų valdomos kitos įmonės augtų ir vystytųsi išnaudodamos savo potencialą bei kurdamos vertę“, - tuomet sakė „Invaldos INVL“ prezidentas Darius Šulnis.

„Inservis“ grupės bendrovės teikia pastatų ūkio valdymo, inžinerinių sistemų priežiūros, daugiabučių administravimo, techninio audito ir gedimų šalinimo, patalpų oro kokybės tyrimų, valymo, teritorijų priežiūros bei kitas pastatų priežiūros paslaugas. Grupei priklauso bendrovės „Inservis“, „Priemiestis“, „Jurita“ ir Latvijos „Invservis“.

„Invaldai INVL” tiesiogiai arba netiesiogiai priklauso 100 proc. „Inservis“ grupės bendrovių akcijų. Birželio 30 dienos duomenimis, valdomo paketo balansinė vertė siekė 5,5 proc. „Invaldos INVL” nuosavo kapitalo vertės, o vertinant pagal lapkričio 5 dienos kapitalizaciją, siektų 3 proc. nuo jos.

„Inservis“ grupės bendrovės veikia Lietuvoje ir Latvijoje, jų metinės pardavimo pajamos 2020 metais viršijo 8 mln. eurų.

„Invaldos INVL“ akcijos kotiruojamos biržos Papildomajame prekybos sąraše.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas