Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Išrinkta nauja „PST investicijos“ valdyba, pirmininku paskirtas E.Urbonas

AB Panevėžio statybos tresto (PST) įmonių grupei priklausanti bendrovė „PST investicijos“, kuri užsiima nekilnojamojo turto (NT) investicijų valdymu, išrinko naują valdybą. Jos pirmininku paskirtas PST generalinis direktorius Egidijus Urbonas, rašoma pranešime žiniasklaidai.
„Panevėžio statybos trestas“ (PST)
„Panevėžio statybos trestas“ (PST) / Bendrovės nuotr.

Iš penkių narių sudarytoje valdyboje dirbs du didžiausi PST grupę valdančios akcinės bendrovės „Panevėžio keliai“ akcininkai Remigijus Juodviršis ir Gvidas Drobužas bei šios bendrovės valdybos narė Jurgita Jurkšaitytė. Taip pat į valdybą paskirta Monika Jasiūnienė, dirbanti su PST vystomais NT projektais, tarp kurių – verslo centras U219, gyvenamųjų namų kvartalas Kunigiškėse „Aido takas“ ir kt.

Naujoji valdyba pirmininko pareigas patikėjo eiti E. Urbonui. PST grupės įmonėse jis dirba nuo 2007 m., yra vadovavęs grupei priklausančioms bendrovėms „Metalo meistrai“ ir „Hustal“, o pernai buvo paskirtas į PST generalinio direktoriaus pareigas.

„PST investicijos“ priklauso vienos didžiausių statybos bendrovių Lietuvoje PST įmonių grupei. Šiuo metu grupėje iš viso dirba ~1000 žmonių, ji yra vienas didžiausių mokesčių mokėtojų šalies statybų sektoriuje. 2020 m. PST įmonių grupės pajamos siekė 74,9 mln. eurų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas