Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Itaka Lietuva“ vadovu tampa L.Moceņovsas, veikla išplečiama į Latviją ir Estiją

Kelionių organizatorius plečia veiklą Baltijos šalyse. Naujuoju „Itaka Lietuva“ įmonės vadovu tapo Leonīdsas Močeņovsas, jis pakeitė iki šiol bendrovei vadovavusį Dominiką Milowskį. Kartu su naujuoju vadovu prasideda ir kitas „Itaka“ plėtros Baltijos šalyse etapas, rašoma pranešime žiniasklaidai.
Leonīdsas Moceņovsas
Leonīdsas Moceņovsas / Bendrovės nuotr.
Temos: 1 „Itaka“

Nuo 2023 m. kaimyninėje šalyje atnaujinama „Itaka Latvija“ veikla ir kuriamas naujas padalinys Estijoje. Šiai bendrovei taip pat vadovaus L.Močeņovsas. Jis turi daugiau nei 20 metų patirties turizmo sektoriuje. Pastaruoju metu jis buvo kelionių organizatoriaus „TUI Baltics“ vadovas ir valdybos narys, prieš tai beveik du dešimtmečius dirbo Latvijos „Novatours“, kurioje taip pat užėmė vadovaujančias pareigas.

Pasak L.Močeņovso, „Itaka“ planuoja tęsti intensyvią plėtrą Lietuvoje ir naujose rinkose.

„Nors visos Baltijos šalys yra skirtingos, čia gyvenantys žmonės pasižymi smalsumu ir imlumu naujovėms. Žmonės dažnai planuoja keliones ne tik į jau aplankytas šalis ir pasaulio kraštus, bet nori atrasti ir naujas vietas bei įspūdžius, Dominikas Milowskis ir visa „Itaka Lietuva“ komanda, pasiūliusi Lietuvos keliautojams išskirtines kelionių kryptis, atliko labai didelį darbą. Tikimės šią sėkmę pakartoti Latvijoje bei Estijoje“, – sako L.Močeņovsas.

Dominikas Milowskis „Itaka Lietuva“ vadovavo pastaruosius penkerius metus, nuo įmonės atėjimo į šalį. Per visą šį laikotarpį kelionių organizatoriaus pasiūlymais pasinaudojo daugiau nei 96 000 klientų. Pastaraisiais metais kartu su „Itaka Lietuva“ keliavo 96 000 Lietuvos gyventojų. Planuojama, kad šių metų bendrovės apyvarta pasieks 16 200 000 eurų, +31 proc. daugiau nei 2021 m.

„Turizmo sektorius visada buvo labai dinamiškas, o keli pastarieji metai ypatingai parodė kelionių svarbą mūsų gyvenime. Džiaugiuosi, kad visa „Itaka“ grupė po šio permainingo laikotarpio tapo dar stipresne. Neabejoju, kad, apjungus „Itaka Lietuva“ komandos įdirbį bei Leonīdso Močeņovso patirtį, Baltijos šalių keliautojų laukia dar daugiau naujų krypčių ir įspūdžių“, – sako D.Milowskis.

„Itaka Lietuva“ yra kelionių organizatorius, priklausantis „Itaka“ grupei, užimančiai turizmo rinkos lyderio poziciją Vidurio ir Rytų Europoje. Pirmoji grupės įmonė buvo įkurta 1989 m., dabar grupė veikia Lietuvoje, Lenkijoje, Čekijoje ir Vengrijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas