Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Įtūžę sirgaliai po futbolo čempionato nuniokojo italų restoraną

Kol italų sirgaliai skandavo „Viva Italija!“, anglai savo pykti liejo ir ant laimėjusios šalies restoranų. Pasibaigus rungtynėms, Sliforde, Jungtinėje Karalystėje esantis restoranas „Tiamo“ tapo Anglijos rinktinės pykčio taikiniu, rašo thelincolnite.co.uk.
„Tiamo Italian“ restoranas
„Tiamo Italian“ restoranas / Restorano nuotr.

Anglų sirgaliai, regis, nelabai norėjo susitaikyti su pralaimėjimu Europos futbolo čempionato „Euro 2020“ finale.

Dramatiškame Europos futbolo čempionato finale viską lėmė 11 metrų baudinių serija. Per ją Italijos futbolininkai įmušė 3 kartus, o Anglija – tik 2. Italija po 53 metų pertraukos iškovojo žemyno pirmenybių auksą ir paliko liūdesy Angliją, su kuria įprastą rungtynių laiką baigė kovingomis lygiosiomis 1:1.

Tačiau po finalo emocijos pasiekė viršūnę ir sirgaliai savo pyktį išliejo gadindami turtą.

Neseniai italų restoranas „Tiamo“ buvo išplėtęs savo lauko zoną, tačiau po čempionato ji buvo apgadinta. Sirgaliai pyktį išliejo ant dekoratyvinių krūmų, medinių plokščių, laužė ir kėdes.

Įraše feisbuke „Tiamo“ savininkas su ironija dėkojo Anglijos rinktinės fanams.

„Ironiška, nors valdau italų restoraną, tačiau pats esu anglas ir, kaip ir jūs, žiūrėjau rungtynes ir tikėjausi pergalės, kaip ir jūs, nusivyliau, kai to nepavyko pasiekti. Skirtumas tarp mūsų tas, kad aš suprantu, kiek daug pastangų ir sunkaus darbo Anglijos komanda turėjo įdėti, kad būtų ten, kur yra dabar. Deja, neturiu tiek lėšų, kiek Anglijos rinktinė, kad galėčiau atstatyti jūsų mėginimą mus sunaikinti“, – rašė jis.

Iškart po šio pareiškimo žmonės pradėjo aukoti restoranui, kad šis galėtų sutvarkyti tai, ką suniokojo sirgaliai. Tačiau restorano savininkas paskatino to nedaryti, tvirtindamas, kad jie patys išgalės tai padaryti. Tiesa, jis pabrėžė norintis, jog išlaidas padengtų tie, kurie padarė žalą verslui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas