Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

JK būtiniausių prekių parduotuvių tinklas „McColl‘s“ atsidūrė „ant žlugimo ribos“

Jungtinės Karalystės būtiniausių prekių parduotuvių tinklas „McColl‘s“ yra atsidūręs „ant žlugimo ribos“ ir dėl to kyla rizika tūkstančiams darbo vietų, ketvirtadienį pranešė britų televizijos kanalas „Sky News“.
Svarai sterlingų
Svarai sterlingų / 123RF.com nuotr.

Jo teigimu, „McColl‘s“, visoje Jungtinėje Karalystėje turinti daugiau kaip 1,1 tūkst. būtiniausių prekių parduotuvių tinklą, „administratorius gali pasitelkti jau penktadienį“, sukeldama „riziką tūkstančiams darbo vietų“.

„McColl‘s“ televizijos kanalui atsiųstame pranešime pažymėjo, kad ji „patvirtina, jog, artimiausiu metu nesuderinus alternatyvaus sprendimo, yra vis labiau tikėtina, kad grupės valdymas bus perduotas administratoriams siekiant užtikrinti grupės pardavimą trečiajai šaliai“.

Grupė pridūrė, jog net ir tuo atveju, jeigu verslo pardavimas bus sėkmingas, yra tikėtina, kad grupės paprastosios akcijos „taps bevertės arba jų vertė bus labai nedidelė“.

Tinklas savo svetainėje skelbia, jog savo parduotuvėse turi daugiau kaip 15 tūkst. darbuotojų. Dalis tinklo parduotuvių veikia su „Morrisons Daily“ prekės ženklu pagal partnerystę su minėtu prekybos tinklu.

„Sky News“ pranešė, jog galimybe perimti dalį „McColl‘s“ parduotuvių galėtų susidomėti „Morrisons“, taip pat degalines valdanti „EG Group“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas