Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Kaune – iškilmingas antrojo „Intermedix Lietuva“ biuro atidarymas

Gruodžio 15 dieną duris atvėrė antrasis „Intermedix Lietuva“ biuras Kaune ir Lietuvoje. JAV korporacijos „Intermedix“ padalinys, teikiančios sveikatos priežiūros verslo paslaugas – ne tik geidžiamiausias, bet ir vienas greičiausiai augančių darbdavių mūsų šalyje, – skelbiama „Intermedix“ išplatintame pranešime.
„Intermedix Lietuva“ biuro atidarymas
„Intermedix Lietuva“ biuro atidarymas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Naujasis biuras įsikūrė Norvegijos investuotojų valdomame pastate E.Ožeškienės g. 18, kuriame anksčiau veikė ISM Vadybos ir ekonomikos universitetas. Šiuo metu pastatas yra visiškai atnaujintas ir pritaikytas „Intermedix Lietuva“ reikmėms. Tai jau antrasis bendrovės pastatas Lietuvoje ir Kaune – pirmasis duris oficialiai atvėrė 2014 metų spalį, o bendrovė į Lietuvą įžengė 2013 lapkritį.

Naujojo biuro plotas siekia daugiau nei 3,6 tūkst. kv.m. Į biuro įkūrimą iš viso investuota 1,5 mln. eurų. Planuojama, kad čia galės dirbti apie 350 žmonių. Dalis jų persikels iš pirmojo „Intermedix Lietuva“ biuro, esančio vos už keliasdešimties metrų, toje pačioje E. Ožeškienės gatvėje. Bendras abiejų biurų plotas sieks apie 7 tūkst. kv.m.

Aukščiausios klasės biure įrengtos ne tik modernios darbo vietos, tačiau ir jauki virtuvė, mokymų auditorija, netrukus bus pabaigtas įrengti modernus žaidimų kambarys. Būtent virtuvėje palikta dalelė autentiškumo – raudonų plytų lubos, menančios dalies pastato gimimą 1905 metais. 

Pasak „Intermedix Lietuva“ viceprezidento ir direktoriaus Luko Jankausko, šio biuro atidarymas – logiškas bendrovės žingsnis, toliau sparčiai augant.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas