Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kėdainių konservų fabriko vadovą S.Nevidomskį keičia A.Viazovskis

Verslininkės Jolantos Blažytės valdomo koncerno „Vikonda“ valdomo Kėdainių konservų fabriko vadovu pirmadienį paskirtas Andrius Viazovskis. Jis nuo balandžio 15 dienos pakeis trejus metus įmonei vadovavusį Skirmantą Nevidomskį, pranešė „Vikonda“.
Kėdainių konservų fabrikas „Kėdainių konservai“
Kėdainių konservų fabrikas „Kėdainių konservai“ / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Vikondos“ vadovas Mindaugas Snarskis BNS patvirtino, kad S.Nevidomskis atleistas, o su naujuoju vadovu tikimasi greičiau pasiekti įmonės tikslų.

„Norim judėti į priekį greičiau, norime priiminėti sprendimus greičiau ir savo tikslus pasiekti greičiau, čia pagrindinė priežastis“, – BNS sakė M.Snarskis.

„Versle, kaip ir kitose gyvenimo srityse, o ypač versle, yra tam tikro tipo žmogus reikalingas tam tikroje situacijoje. Skirmantas atliko tikrai gerą darbą, kai jis buvo tose pareigose. Šiuo atveju su Andriumi dabartiniai tikslai bus įgyvendinti greičiau ir pilna apimtimi“, – teigė jis.

A.Viazovskis daugiau nei 15 metų dirbo finansų valdymo, verslo procesų ir kontrolės srityse. Pastaruosius metus jis dirbo „Obelių grupės“ vykdomuoju direktoriumi, anksčiau yra dirbęs įmonėse „Girių bizonas“, „Agrowill“, „Cid Baltic“ ir „Arvi Fertis“, buvo „AMEA business solution“ finansų vadovas.

Fabriko apyvarta pernai siekė 20,79 mln. eurų. Šiuo metu įmonėje dirba 233 darbuotojai.

Koncernui „Vikonda“, be šios, priklauso ledų gamybos bendrovė „Vikeda“, žemės ūkio bendrovė „Krekenava“, „Kėdainių aruodai“, mažmeninės prekybos tinklas „Sibena“, valdantis 21 parduotuvę, bei kitos įmonės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas