Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Keičiasi Lietuvos „Danske Bank“ generalinis direktorius

Po septyniolikos metų vadovavimo didžiausios Danijoje ir antros pagal turtą Šiaurės Europoje finansinių paslaugų grupės „Danske Bank A/S“ Lietuvos filialo generalinis direktorius Gintautas Galvanauskas palieka šias pareigas, teigiama pranešime žiniasklaidai.
„Danske Bank“ generalinis direktorius Gintautas Galvanauskas
„Danske Bank“ generalinis direktorius Gintautas Galvanauskas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Jį pakeis banko Finansų tarnybos vadovas Baltijos šalyse Ramūnas Bičiulaitis. Generalinio direktoriaus pareigas R.Bičiulaitis užims nuo šių metų spalio 1 dienos.

Iš pareigų besitraukiantis G.Galvanauskas teigia ir toliau išliksiantis aktyvus versle, tačiau skirsiąs daugiau laiko sau ir šeimai.

„Su puikia komanda per šį laikotarpį įgyvendinome svarbius strateginius pokyčius Lietuvos filiale, tapome vienu didžiausių investuotojų ir darbdavių, todėl esu įsitikinęs, kad dabar – puiki proga perleisti tolesnius darbus ilgamečiam bendražygiui R.Bičiulaičiui ir visai komandai. Esu tikras, kad jie ir toliau stiprins „Danske Bank“ pozicijas Lietuvoje“, – tikina G.Galvanauskas.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./„Danske“ bankas
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./„Danske“ bankas

Naujasis „Danske Bank“ Lietuvoje vadovas R.Bičiulaitis banke dirba nuo 2009-ųjų. Pastaruoju metu jis ėjo Finansų tarnybos vadovo pareigas Baltijos šalyse, jas eis ir toliau. Anksčiau R.Bičiulaitis yra ėjęs LEO LT valdybos nario ir finansų direktoriaus pareigas, buvo „Royal Unibrew A/S“ finansų direktorius Lietuvai ir Latvijai.

„Danske Bank“ Lietuvoje teikia verslo ir privačios bankininkystės paslaugas. Banke, Globalių paslaugų centre ir IT paslaugų centre kartu sudėjus dirba beveik 2,4 tūkst. darbuotojų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas