Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Keleivių vežimo direkcijos vadovu tapo Linas Baužys

Pirmadienį „Lietuvos geležinkelių“ Generalinio direktoriaus pavaduotoju – Keleivių vežimo direkcijos direktoriumi dirbti pradėjo Linas Baužys, pranešė bendrovė.
Linas Baužys
Linas Baužys / Lietuvos geležinkelių nuotr.

L.Baužys laimėjo viešai skelbtą konkursą, kuris sulaukė itin daug dėmesio – jame dalyvavo daugiau kaip 80 kandidatų.

„Ypatingą dėmesį skirsime paslaugoms, kad kuo daugiau žmonių, o ypač šeimų, kelionę traukiniu rinktųsi kaip patrauklų keliavimo būdą. Dėl to turėsime pasistengti – reikės peržiūrėti teikiamas paslaugas, pagalvoti, kaip jas galėtume patobulinti, pasiūlyti dar naujų, patrauklių keleiviams. Pavyzdžiui, tikrai būtų patogu, jei galėtume pasiūlyti kompleksinę paslaugą ir keleivius nuvežti ne tik iki Klaipėdos, bet ir iki Nidos“, – pranešime cituojamas naujasis direkcijos vadovas.

Naujasis Keleivių vežimo direkcijos vadovas savo karjerą pradėjo „Lietuvos geležinkelių“ Radviliškio lokomotyvų depe. 1994 m. jis pradėjo dirbti AB „Mažeikių nafta“ (dabar – „ORLEN Lietuva“), kur sėkmingai rūpinosi naftos produktų transportavimu geležinkeliais ir terminalu.

Nuo 2015 metų L.Baužys ėjo AB „ORLEN Lietuva“ logistikos direktoriaus, prieš tai – šios įmonės Vamzdynų ir jūrinių terminalų direktoriaus pareigas. Dirbamas „ORLEN Lietuva“ L.Baužys sukaupė didelę įmonės veiklos optimizavimo, sąnaudų planavimo ir kontrolės, logistikos strategijos kūrimo patirtį. Jo vadovavimo metu – 2016 m. – bendrovė pasiekė geriausių logistikos rezultatų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento