Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Kelionių organizatorė „Tez Tour“ Latvijoje 2021 metais skaičiavo trigubai didesnę apyvartą

Latvijos įmonė SIA „Tez Tour“ 2021 metus užbaigė su 20,106 mln. eurų apyvarta, kuri, palyginti su 2020-aisiais, išaugo trigubai, o bendrovės nuostoliai siekė 1,106 mln. eurų, rodo portalo Firmas.lv skelbiami duomenys.
„Tez tour“
„Tez tour“ / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Bendrovės vadovybės teigimu, kelionių pramonę pernai stipriai paveikė COVID-19 pandemija, kurios mastą ir poveikį vis dar sunku įvertinti.

2021 metais balandžio mėnesį „Tez Tour“ atnaujino skrydžių programas, o populiariausia kelionių kryptis liko Turkija. Pernai pirmasis „Tez Tour“ skrydis į Turkiją įvyko balandžio 24 dieną, o programa tęsėsi iki spalio pabaigos.

2021 metų rudenį „Tez Tour“ atnaujino bendradarbiavimą su Latvijos oro vežėja „airBaltic“ ir pradėjo žiemos skrydžių programą į Ispaniją ir Egiptą.

Nepaisant besikeičiančių su COVID-19 susijusių apribojimų keliauti, „Tez Tour“ ne tik sugebėjo padidinti turistų skaičių 65 proc., bet ir įgyvendinti beveik 95 proc. savo 2021 metams iškeltų planų, teigiama vadovybės pranešime.

2022 metais „Tez Tour“ planuoja aptarnauti 15–20 proc. daugiau turistų nei pernai, nors operatorės programos gali būti keičiamos atsižvelgiant į epidemiologinę situaciją atitinkamuose šalyse ir kurortuose.

Esant poreikiui, „Tez Tour“ yra pasirengusi kuo greičiau užtikrinti savo klientų repatriaciją.

2020 metais SIA „Tez Tour“ apyvarta siekė 6,676 mln. eurų – 83,2 proc. mažiau nei prieš metus, ir patyrė 906 772 eurų nuostolį, priešingai nei 2019 metais.

2002-aisiais veiklą pradėjusios Latvijos „Tez Tour“ savininkė – Ispanijoje registruota bendrovė „Germesinvest SL“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas