„Kellogg“ atidarė pirmąją sausų pusryčių kavinę Niujorke

JAV įmonė „Kellogg“, viena didžiausių pasaulyje krekerių ir sausų pusryčių gamintojų, atidarė savo pirmąją kavinę Niujorke.
„Kellogg“ atidarė pirmąją sausų pusryčių kavinę Niujorke
„Kellogg“ atidarė pirmąją sausų pusryčių kavinę Niujorke / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Sausi pusryčiai

Kavinės Taimso aikštėje lankytojai gali visą parą užsisakyti kukurūzų ar avižų dribsnių su įvairiausiais priedais, įskaitant pistacijas ir mėlynių džemą, rašoma įmonės pranešime. Be to, kavinės valgiaraštyje yra įvairiausių užkandžių ir ledų desertų, šviežiai spaustų sulčių ir kavos gėrimų.

Valgiaraštį sudarė tokie garsūs virėjai kaip restorano „Journee“ steigėjas Anthony Rudolfas ir Sandra di Capua iš garsaus restorano „Eleven Madison Park“.

Visi patiekalai valgiaraštyje kainuoja 6–8 JAV dolerius, juos taip pat galima užsisakyti išsinešimui. Vėliau šiais metais „Kellogg“ planuoja pradėti teikti maisto pristatymo paslaugą.

„Kellogg“ įkurta 1906 metais. Įmonės kapitalizacija viršija 28 mlrd. JAV dolerių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų
Reklama
Išskirtinės „Lidl“ ir „Maisto banko“ kalėdinės akcijos metu buvo paaukota produktų už daugiau nei 75 tūkst. eurų
Akiratyje – žiniasklaida: tradicinės žiniasklaidos ateitis