Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Pokyčiai „IKEA Industry Lietuva“: devynerius metus vadovavusią I.Urbonavičiūtę keičia K.Čičinskas

Nuo liepos 1 dienos Kazlų Rūdoje įsikūrusiai įmonei „IKEA Industry Lietuva“ pradeda vadovauti Kęstutis Čičinskas. Iki šiol generalinės direktorės pareigas devynerius metus ėjusi Inga Urbonavičiūtė pasirinko tolimesnę karjerą už šios įmonės ribų, rašoma „IKEA Industry Lietuva“ pranešime spaudai.
Kęstutis Čičinskas
Kęstutis Čičinskas / Mariaus Vizbaro / 15min nuotr.
Temos: 2 IKEA Verslas

Kęstutis Čičinskas nuo 2018 metų vadovavo „IKEA Industry“ baldų gamyklai, prieš tai dirbo UAB „Vita Baltics“ operacijų vadovu bei „Coca-Cola Hellenic Botling Company“ gamyklos vadovu. Kęstutis yra įgijęs chemijos inžinieriaus daktaro laipsnį.

„Abiejuose gamyklose, tiek plokštės, tiek baldų, turime pradėtų iniciatyvų, kurių įgyvendinimas leis mums gaminti įvairesnių produktų, prieinamų visiems klientams“, – sako naujasis „IKEA Industry Lietuva“ generalinis direktorius Kęstutis Čičinskas.

Prieš tai devynerius metus generalinės direktorės pareigas ėjo Inga Urbonavičiūtė, kuri pasirinko tęsti savo karjerą už įmonės ribų.

„Esame dėkingi Ingai už jos lyderystę. Ji sugebėjo skatinti aukščiausio lygio inovacijas ir tuo pačiu efektyviai valdyti plokštės gamybos verslą.“- sakė „IKEA Industry“ gamybos srities vadovas Janis Lencevics. Anot jo, naujasis generalinis direktorius Kęstutis Čičinskas įmonėje dirba jau šeštus metus ir sėkmingai vadovauja baldų gamyklai, tad pokyčiai vyks natūraliai.

„IKEA Industry Lietuva“ daug investuoja į tvarumo projektus, kurie apima tiek įtakos mažinimą aplinkai, tiek inovatyvių produktų kūrimą bei baldų gamybą iš antrinės medienos. Industrinis bio klijų panaudojimas buvo sukurtas ir išbandytas Kazlų Rūdoje ir sulaukė tokios tarptautinės žiniasklaidos, kaip CNN dėmesio.

„Buvo intensyvūs ir labai įdomūs metai. Esu dėkinga „IKEA Industry“ už pasitikėjimą ir galimybę kurti inovacijas, kurios atneša naudą vartotojams, įmonei, prisideda prie tvarios verslo plėtros. Pasiekti, kad pasaulinės inovacijos būtų kuriamos čia Lietuvoje buvo įmanoma tik su puikiu kolektyvu, kuriam taip pat noriu padėkoti.“ – sakė Inga Urbonavičiūtė.

„IKEA Industry Lietuva“ yra įsikūrusi Kazlų Rūdoje, kur veikia baldų bei baldų plokštės gamyklos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas