Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Kohl's“ patvirtino sulaukusi investuotojų pasiūlymo dėl perėmimo už 9 mlrd. JAV dolerių

JAV universalinių parduotuvių tinklo operatorė „Kohl's“ patvirtino, kad sulaukė pasiūlymo iš investuotojų, išreiškusių susidomėjimą bendrovės perėmimu.
JAV doleriai
JAV doleriai / 123RF.com nuotr.

„The Wall Street Journal“, remdamasis šaltiniais, kiek anksčiau pranešė, kad rizikos draudimo fondo „Starboard Value LP“ vadovaujamas investuotojų konsorciumas pateikė 9 mlrd. JAV pasiūlymą dėl „Kohl's“ perėmimo.

Pasak leidinio, konsorciumas pasiūlė 64 JAV dolerių už „Kohl's“ akciją kainą – 37 proc. daugiau nei mažmenininkės akcijų kaina penktadienio prekybos sesijos pabaigoje.

Šaltiniai pažymėjo, kad investuotojai yra pasirengę visiškai sumokėti už sandorį pinigais ir jau užsitikrino bankų, pažadėjusių suteikti finansavimą, paramą.

„Kohl's“ pranešime spaudai nurodė, kad direktorių valdyba nuspręs dėl tolesnių veiksmų, atsižvelgdama į geriausius bendrovės ir jos akcininkų interesus.

„Kohl's neketina plačiau viešai komentuoti šio klausimo, kol neįvertins, kas geriausiai atitinka jos akcininkų interesus“, – sakoma pranešime.

„Kohl's“ pastaruoju metu patyrė akcininkų spaudimą dėl silpno akcijų kainų augimo, tačiau pirmadienio Niujorko vertybinių popierių biržoje bendrovės akcijos pabrango 31 procentu.

Per pastaruosius 12 mėnesių bendrovės akcijų vertė ūgtelėjo 4,25 procento.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas