Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Kortelių aptarnavimo ir mobiliųjų mokėjimų įmonė „SumUp“ įsigijo Lietuvoje įkurtą „Paysolut“

Įvairiose pasaulio šalyse mokėjimo paslaugas teikianti kompanija „SumUp“ įsigijo bankinės sistemos (angl. „core banking“) tiekėją „Paysolut“, įkurtą Lietuvoje. „SumUp“ atstovai sako, kad šiuo įsigijimu siekiama sukurti stipresnius bankinės technologijos sprendimus. Sandorio suma neskelbiama, rašoma pranešime spaudai.
„SumUp“
„SumUp“ / „SumUp“ nuotr.

32 pasaulio rinkose veikiantis bei daugiau kaip 3 mln. klientų įvairiose šalyse, įskaitant ir Lietuvą, aptarnaujantis „SumUp“ su „Paysolut“ pastaruosius dvejus metus dirbo kaip verslo partneriai.

„Paysolut“ įsigijimas – vienas iš strateginių „SumUp“ sandorių, kuriais buvo siekiama stiprinti įmonės produktų portfelį, įskaitant bankininių sistemų sprendimus, bei plėsti savo rinkas. Per pastaruosius dvejus metus įmonė įsigijo tokius startuolius kaip „Debitoor“, „Shoplo“ bei „Goodtill“.

Lietuvos banko sprendimu 2019 m. „SumUp“ buvo suteikta elektroninių pinigų įstaigos licencija. Įmonė investuoja į savo plėtrą Lietuvoje bei įkūrusi biurą Vilniuje.

„SumUp“ yra finansinių technologijų įmonė, leidžianti įvairių dydžių verslui greitai ir paprastai priimti mokėjimus tiek fizinėje, tiek interneto parduotuvėje. Europos įmonių reitingo „Inc. 5000“ įvardyta sparčiausiai augančia Europos įmone, „SumUp“ kiekvieną dieną sulaukia daugiau nei 7 tūkst. prie platformos naujai prisijungiančių klientų. „SumUp“, kurios kortelių terminalais naudojasi daugiau kaip 3 mln. klientų visame pasaulyje, 2019 m. viršijo 200 mln. eurų metines pajamas.

„Paysolut“ yra bankinės sistemos (angl. core banking) tiekėjas elektroninių pinigų įstaigoms, mokėjimo įstaigoms ir bankams. „Paysolut“ sistema, praktinė komandos patirtis ir užmegztos partnerystės fintech bendruomenėje padeda kurti vertę finansų įstaigų klientams – fiziniams asmenims ir verslams. „Paysolut“ aptarnauja finansų įstaigas visoje Europos Sajungoje ir už jos ribų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas