Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 01 22

„Kuistukų“ ir vintažo lobių karalienės – apie tvarumą, atrastus „perliukus“ ir nuotykius jų beieškant

Drabužių iš „antrų rankų“ verslą įkūrusi kaunietė Augustė Barbora ieško mados „perliukų“ vadinamuosiuose kuistukuose ir juos perparduoda. Moters verslas pastebėtas ir pasauliniu mastu, kai jos parduodamą drabužį įsigijo „Emily in Paris“ kūrėjai. O po „Antique avenue“ pavadinimu slepiasi Gretos ir Deimanto duetas, ieškantys ir Lietuvai „paserviruojantys“ vintažo gaminių. Juos abu sieja tikėjimas tvarumu ir tikrąja laiko patikrinta daiktų verte.
„Antique avenue“ savininkė Greta ir internetinės dėvėtų drabužių parduotuvės „dressedherring" įkūrėja Augustė
„Antique avenue“ savininkė Greta ir internetinės dėvėtų drabužių parduotuvės „dressedherring" įkūrėja Augustė / Asmeninio archyvo nuotr.

Augustei, vos gimusiai, teta „išbūrė“ ateities verslo gyslą – šiandien ji „kuistukų“ fėja, besislepianti po „dressedherring“ vardu.

Greta, šiandien prekiaujanti sendaikčiais, taip pat pripažįsta, kad šie lydėjo ją nuo vaikystės ir galiausiai atvedė prie savo pačios šiandieninės veiklos – „Antique avenue“ internetinės parduotuvėlės.

„Taip pat tėvų draugai prekiavo sendaikčiais. Pamenu, kaip į savo garažą jie atsiveždavo tiek gėrybių: nuo žaislų, indų iki dviračių. Dar vaikas būdama pagalvodavau, kaip jiems turėtų būti įdomu dirbti. Dabar suprantu, kad aš nuo pat vaikystės to norėjau!“ – pripažįsta Greta.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?