Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„LG Electronics“ laikinai uždarė gamyklą Indonezijoje dėl COVID-19 protrūkio

Pietų Korėjos elektronikos milžinė „LG Electronics“ laikinai uždarė gamyklą netoli Indonezijos sostinės, nes maždaug 200 darbuotojų užsikrėtė naująja koronovirusine infekcija, antradienį pranešė bendrovė ir vietos pareigūnas.
„LG Electronics“
„LG Electronics“ / 123RF.com nuotr.

Čibitunge esanti gamykla, kurioje gaminami televizoriai ir skaitmeninių ženklų dalys, bus uždaryta devynias dienas, paaiškėjus, kad maždaug trečdalis iš 600 gamyklos darbuotojų užsikrėtė COVID-19.

Bendrovė pranešime pabrėžė ketinanti „dezinfekuoti visą gamyklą, kad užtikrintų darbuotojų saugą ir sveikatą“.

„Korporacija atliko visų gamykloje dirbančių darbuotojų tyrimus, o kitą savaitę galės grįžti tik tie darbuotojai, kurių testai buvo neigiami, – pažymėjo bendrovė. – Planuojame sustiprinti socialinio atsiribojimo ir saugos priemones.“

Regiono kovos su koronaviruso plitimu darbo grupės atstovas spaudai teigė, kad gamykla Džakartos priemiestyje gali būti uždaryta net 14 dienų, jei bus laikoma, kad darbuotojams nesaugu grįžti į darbą.

Indonezijoje iki šiol pranešta apie 150 000 užkrato COVID-19 atvejų ir 6 858 mirčių atvejus, tačiau manoma, kad tikrasis skaičius yra daug didesnis, kadangi šalies tyrimų skaičiaus rodiklis yra vienas mažiausių pasaulyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas