Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

LG ir „Magna“ įkūrė bendrą įmonę, pristatė vadovų komandą

„LG Electronics“ (LG) ir viena didžiausių automobilių pramonės tiekėjų pasaulyje „Magna International Inc.“ („Magna“) pasirašė sandorį, pagal kurį įkuriama bendroji šių dviejų įmonių valdoma įmonė. Naujoji įmonė vadinsis „LG Magna e-Powertrain“ ir gamins elektrinius variklius, inverterius ir įmontuotus įkroviklius, o kai kurie automobilių gamintojai taip pat gamins elektra varomas sistemas, rašoma pranešime žiniasklaidai.
„LG Magna e-Powertrain“
„LG Magna e-Powertrain“ / Asmeninio archyvo nuotr.
Temos: 2 Verslas LG

Bendrosios įmonės įkūrimas suvienija įmonės „Magna“ patirtį elektrinių jėgos pavarų ir pasaulinio lygio automobilių dalių gamybos srityje su LG elektros variklių ir inverterių komponentų kūrimo patirtimi. Tikimasi, kad „LG Magna e-Powertrain“ projektavimo, inžinerijos ir gamybos sinergija padės abiems įmonėms greitai reaguoti į rinkos tendencijas ir pasinaudoti vis spartėjančiu pasaulio perėjimu prie transporto priemonių elektrifikavimo.

Naujoji įmonė kurs elektrinių jėgos pavarų komponentus, leisiančius automobilių gamintojams plėtoti gamybą pasirinkta kryptimi – nuo elektrifikaciją ir funkcionalumą suteikiančių visaverčių sprendimų iki pažangių operacinės sistemos programų ir valiklių naujoms elektrinėms varos sistemoms.

„LG įmonės pajamos antrą šių metų ketvirtį siekė 15,26 mlrd. dolerių, t.y. 48,4 proc. daugiau nei tuo pačiu praėjusių metų laikotarpiu. Na, o partnerystė su „Magna“ leis LG plėsti pasaulinės gamybos apimtis, atvers naujų verslo galimybių ir kurs naujas pirkimų ir technologijų inovacijų sinergijas,“ – sakė LG vadovas Cheong Won-suk. „Integracija ir bendradarbiavimas turėtų padėti greitai kurti pridėtinę vertę klientams ir leisti pasinaudoti greitai augančia pasaulio elektrinių jėgos pavarų rinka.“

„Prognozuojama, kad iki 2030 m. elektros variklių, inverterių ir elektrinių varos sistemų rinka gerokai išaugs. Mūsų bendroji įmonė sutelkia „Magna“ ir LG ekspertus pasaulinio lygio elektrinių sprendimų kūrimui,“ – sakė generalinis administracijos direktorius J.Perez. „Išnaudodama esamas technologijas, inžinerinius pajėgumus ir padalinius visame pasaulyje „LG Magna e-Powertrain“ siekia skatinti pažangą, padėsiančią automobilių gamintojams įveikti vienus didžiausių iššūkių visų jų parduodamų transporto priemonių elektrifikacijai.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas