Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Lidl“ atidarys išskirtinę parduotuvę Riešėje: tokia bus pirmoji tinklo parduotuvė Lietuvoje

Prekybos tinklas „Lidl“ tęsia plėtrą Lietuvoje ir Vilniaus regione – spalio 24 dieną Riešėje duris atvers išskirtinė „Lidl“ parduotuvė šalyje, rašoma „Lidl“ pranešime spaudai.
„Lidl“ parduotuvė
„Lidl“ parduotuvė

Adresu Dangeručio g. 4 atidaroma parduotuvė tokia bus pirmoji Lietuvoje – šios parduotuvės tiek laikančios konstrukcijos, tiek išorės sienos yra pagamintos iš medienos. Taip pat parduotuvė pasižymi mediniu fasadu, o dalis vidaus sienų taip pat yra padengta medžio fanera.

Naujoji parduotuvė duris atvers strategiškai patogioje vietoje tiek vietos gyventojams Riešėje, tiek pravažiuojantiems – visai greta Molėtų plento, Dangeručio gatvėje. Parduotuvė kasdien veiks nuo 8 iki 22 valandos. Jos komandą sudarys maždaug 30 darbuotojų.

Naujoji parduotuvė yra įprasto ir daugeliui pirkėjų puikiai pažįstamo formato. Parduotuvėje iš viso veiks 11 kasų: 5 įprastinės bei 6 savitarnos, iš kurių visos – XXL dydžio. Šios kasos puikiai pritaikytos esant didesniems pirkiniams bei greitiems apsipirkimams. Skaičiuojama, kad savitarnos kasose atsiskaityti už prekes galima per vidutiniškai 2 minutes.

Šalia parduotuvės taip pat įrengta itin patogi ir erdvi automobilių stovėjimo aikštelė, kuri leis visada rasti vietos automobilio parkavimui ir užtikrins greitą bei patogų apsipirkimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento