Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Lidl“ užkūrė reklaminę kampaniją ir paskelbė šūkį

„Kada paskutinį kartą sakei „Taip gyventi verta“? – taip į vartotojus kreipiasi nauja „Lidl“ sukurta svetainė, kviečianti dalinti nuotraukomis ir videovaizdais. Tai – dar vienas „Lidl Lietuva“ reklaminis žingsnis. Neseniai reklaminiai siužetai, kuriuose girdisi Arvydo Sabonio balsas, pradėjo suktis televizijose, transporto stotelėse. Taip pristatomas šūkis „Taip gyventi verta“.
„Lidl“ logotipas
„Lidl“ logotipas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Temos: 1 Lidl

A.Sabonio balsas pranašauja, kad „atkeliauja kažkas įspūdingo“, tačiau paties legendinio krepšininko reklamos siužetuose dar nematyti. Tai patvirtina anksčiau pasklidusius gandus, kad netrukus atsidarysiančio „Lidl“ prekybos tinklo reklaminiu veidu tapo žymusis krepšininkas.

Interneto svetainėje „Taip gyventi verta“ skelbiama, kad nuotraukų konkursą organizuoja „Lidl Lietuva“. Lietuviai raginami skelbti nuotraukas iš savo gyvenimo akimirkų, kurios atitinka ką tik paskelbtą „Lidl“ šūkį – „Taip gyventi verta“.

"Lidl" reklaminis klipas

Tai rodo, kad prekybos tinklas koncentruoja savo reklamos akciją socialiniuose tinkluose ir tikisi tokiu būdu pranešti apie save.

„Savo šūkiu Lietuvoje pasirinkome žodžius „Taip gyventi verta“, kurie atskleidžia mūsų veiklos esmę – siūlant kokybiškus produktus už prieinamą kainą nuolat kurti vertę mūsų pirkėjams ir visai bendruomenei. – sako bendrovės „Lidl Lietuva“ Korporatyvinių reikalų ir komunikacijos departamento vadovė Agnė Gaižauskienė. – Kadangi „Lidl“ yra šiuolaikiška parduotuvė visiems, mūsų socialinių tinklų paskyros irgi bus modernios ir naudingos skirtingiems pirkėjams.“

„Lidl Lietuva“ pirmadienį feisbuko paskyroje pradėjo komunikuoti su būsimais pirkėjais, atsakinėti į užduodamus klausimus.

„Lidl“ neskelbia, kada atsidarys prekybos centrai Lietuvoje. Neoficialiomis žiniomis, parduotuvės duris atvers birželį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas