Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Lietuva Tokijuje“ – naujausias 15min projektas mūsų olimpiečiams garsinti ir jų pergalėms švęsti

Likus lygiai 100 dienų iki svarbiausio pasaulinio sporto įvykio šiais metais – Tokijo olimpinių žaidynių starto, naujienų portalas 15min pristato naujausią projektą, skirtą mūsų olimpiečiams ir jų pergalėms – „Lietuva Tokijuje“. Nuo šiandien užsukę į specialų projekto polapį jau galite susipažinti su mūsų šalies garbę ginsiančiais sportininkais, taip pat skaitytojai ras visas aktualiausias naujienas apie žaidynes.
Danas Rapšys
Danas Rapšys / Juliaus Kalinsko nuotr.

„Tai – metas, kai scena priklauso geriausiems Lietuvos sportininkams, o mes norime deramai palydėti savo šalies atstovus į jų svarbiausius gyvenimo startus, kiekvieną pristatydami neįprasta klausimų ir atsakymų forma. Atletams tai pasirodė įdomu, tikimės, kad patiks ir mūsų portalo skaitytojams, – sako 15min sporto redaktorius Kęstas Rimkus.

Šias likusias šimtą dienų sportinė temperatūra tik kils, o karščiausi įvykiai laukia vasarą

Pasak jo, per šias likusias šimtą dienų sportinė temperatūra tik kils, o karščiausi įvykiai laukia vasarą. Jai ruošiasi ne tik atletai, bet ir visa 15min komanda.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Kęstas Rimkus
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Kęstas Rimkus

„Manome, kad Japonijoje turėtų startuoti arti pusšimčio mūsų atletų, tarp kurių savo rungtyse stipriausi pasaulyje jau buvę Laura Asadauskaitė, Danas Rapšys, Andrius Gudžius, Milda Valčiukaitė ir Donata Karalienė. Tikimės Tokijuje išvysti ir Lietuvos krepšinio rinktinę su Domantu Saboniu ir Jonu Valančiūnu priešakyje, be to, kiekvienose olimpinėse žaidynėse iškyla atletų, sugebančių nustebinti Lietuvą. Gerų naujienų bus daug, kaip bus ir įdomių istorijų apie juos ir užsienio sporto žvaigždes. Apie visa tai liepą iš Tokijo įvairiais kampais pasakos mūsų žurnalistas Marius Bagdonas, esame numatę kūrybinių staigmenų, kad paryškintume didžiausią metų renginį planetoje“, – sako K.Rimkus

Esame numatę kūrybinių staigmenų, kad paryškintume didžiausią metų renginį planetoje

„Sportas mums ypač svarbus – esame oficialus išskirtinis Eurolygos žiniasklaidos partneris Lietuvoje su mūsų šaliai pritaikyto turinio portalu Eurolyga.lt, kasmet bendradarbiaujame ir palaikome įvairias sporto iniciatyvas ir profesionalias tarptautines ir Lietuvos sporto varžybas, o šį pavasarį ir vasarą didžiausią dėmesį savo portale skirsime žaidynėms ir Europos futbolo čempionatui, – sako 15min rinkodaros vadovė Rima Olberkytė-Stankus. – Tokie laukiamiausi pasaulio sporto įvykiai įkvepia visą mūsų komandą imtis inovatyvių ir drąsių sprendimų – metame sau iššūkį kaip olimpiečiai laimėti redakcijos, rinkodaros, IT ir plėtros žaidynėse. Neabejojame, jog tai pamatys ir įvertins mūsų skaitytojai ir partneriai kiekvieną dieną.”

Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr./Rima Olberkytė-Stankus
Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr./Rima Olberkytė-Stankus

Naujausiam 15min projektui LIETUVA TOKIJUJE vadovauja K.Rimkus ir rinkodaros projektų vadovė Rūta Prascevičė, vizualiniai sprendimai – Tomas Gruzdys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas