Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Lietuvos oro uostų finansų ir administravimo vadove tapo I.Kunigėlytė

Lietuvos oro uostų Finansų ir administravimo departamentui nuo šios savaitės pradeda vadovauti Indrė Kunigėlytė. Beveik du mėnesius trukusiose naujo vadovo paieškose dalyvavo viso devyni kandidatai. I.Kunigėlytė iki šiol dirbo Lietuvos oro uostų Ekonominės analizės ir viešųjų pirkimų skyriaus vadove, rašoma pranešime spaudai.
Indrė Kunigelytė
Indrė Kunigelytė / LTOU nuotr.

I.Kunigėlytė, prieš prisijungiant prie Lietuvos oro uostų komandos, užėmė vadovaujančias pareigas „Ignitis grupėje”. Naujoji oro uostų finansų ir administravimo vadovė yra baigusi teisės studijas Londono karališkajame koledže, mokėsi Paryžiaus Sorbonos universitete, ISM vadovų magistrantūros studijose baigė finansų strategiją ir valdymą.

Lietuvos oro uostų vadovas Marius Gelžinis teigia, kad pastarasis pokytis yra geras įrodymas, kokią stiprią vidinę specialistų komandą pavyko suburti, kartu tai vidinių organizacijos talentų augimo pavyzdys.

„Džiaugiamės tuo, kad atrankose procese pavyko pakviesti dalyvauti labai stiprius kandidatus. Reikia pabrėžti, kad Indrė savo kompetenciją demonstravo tiek buvusiose savo pareigose, tiek atrankos procese į naujos vadovės poziciją, o plataus spektro žinios ir argumentuotas strateginis požiūris į finansų valdymą lėmė tai, kad į aktyvaus aviacijos atsigavimo etapą žengiame su nauja, organizacijoje didelę patirtį turinčia, svarbaus departamento vadove“, – sako M.Gelžinis.

Naujojo Lietuvos oro uostų Finansų ir administravimo departamento vadovo paieškas vykdė vadovų paieškos įmonė „Master Class Lietuva“.

„Esu dėkinga už suteiktą pasitikėjimą užimti šias pareigas iššūkių ir pokyčių pilnu laikotarpiu. Tikiu, kad ateinantys metai bus ypatingi, nes organizacija persitvarkys į akcinę bendrovę, taip pat siekiant veiklos apimčių atstatymo į buvusį lygį – daug dirbsime su investicijų į infrastruktūros tobulinimą didinimu, daug dėmesio teiksime finansų valdymo procesų efektyvumui“, – komentuoja I.Kunigėlytė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas