Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvos pramonininkų konfederacijos gretas papildė trys nauji nariai

Lietuvos pramonininkų konfederacijos prezidiumo posėdžio metu buvo patvirtinti trys nauji organizacijos nariai: Transporto inovacijų asociacija, Lietuvos nekilnojamojo turto agentūrų asociacija (LNTAA) ir Lietuvos faktoringo asociacija.
Lietuvos pramonininkų konfederacijos prezidento rinkimai
Lietuvos pramonininkų konfederacija / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Transporto inovacijų asociacija siekia diegti naujoves ir naujas technologijas, pakeičiančias tradicinį požiūrį į transportą bei tiekimo grandinę. Transporto Inovacijų Asociacija siekia į vieną bendruomenę suburti transporto ir logistikos įmones bei technologinio sektoriaus atstovus, taip pat įtraukti valdžios institucijas, kitas asociacijas bei tarpvalstybinius partnerius.

Lietuvos nekilnojamojo turto agentūrų asociacija – asociacija veikianti nuo 2007 m. Šiuo metu LNTAA vienija 29 NT agentūras. LNTAA siekia koordinuoti narių veiklą, atstovauti narių interesams ir juos ginti, siekti, kad būtų sudarytos kuo palankesnės sąlygos nekilnojamojo turto agentūrų veiklai, tirti, analizuoti ir padėti spręsti aktualius nekilnojamojo turto agentūroms klausimus bei bendradarbiauti su Lietuvos, užsienio valstybių ir tarptautinėmis organizacijomis.

Lietuvos faktoringo asociacija – vienija alternatyvias finansavimo platformas ir siekia atstovauti sektoriaus interesus, vystyti šį sektorių, edukuoti visuomenę apie sektoriaus teikiamas paslaugas ir didinti faktoringo, alternatyvaus finansavimo įtraukimą į verslo finansavimo sistemą.

LPK prezidentas pažymi, kad džiugu, jog prie LPK prisijungia vis daugiau naujų narių, kurie leidžia konfederacijai atstovauti nariams įvairesniuose sektoriuose, atspindėti dar platesnį Lietuvos verslo balsą.

Lietuvos pramonininkų konfederacija (LPK) – skėtinė verslo asociacija, vienijanti 56 šakines ir 5 regionines asociacijas visose lietuvišką produkciją gaminančiose pagrindinėse pramonės šakose. Konfederacijai priklauso ne tik dauguma Lietuvos gamybos įmonių, bet ir moksliniai tiriamieji institutai, mokymo įstaigos. LPK yra nepriklausoma, nepolitinė, skaidriai verslo interesus Lietuvoje atstovaujanti organizacija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas