Metinė prenumerata tik 7,99 Eur! Karūnuokite savaitgalį kokybišku turiniu.
Išbandyti

„Livonia Partners“ parduoda „Santa Monica Networks“ padalinius Lietuvoje ir Latvijoje

Baltijos šalyse veikiantis privataus kapitalo fondas „Livonia Partners“ sutarė parduoti duomenų perdavimo tinklų ir IT saugumo sprendimų tiekėjos „Santa Monica Networks“ (SMN) padalinius Lietuvoje ir Latvijoje. 100 proc. jų akcijų perka Latvijos telekomunikacijų bendrovė LMT. Sandorį dar turi patvirtinti Lietuvos ir Latvijos rinkų reguliuotojai.
„Santa Monica Networks“
„Santa Monica Networks“ / „Santa Monica Networks“ nuotr.

„Investuojame į bendroves, kurios yra rinkos lyderiai, turi verslių ir drąsių vadovų komandas. Džiaugiamės, kad per ketverius metus bendro darbo pasiekėme puikių rezultatų Lietuvos ir Latvijos rinkose. Esame dėkingi vadovų komandai ir tikimės, kad SMN, tapę LMT grupės dalimi, galės pasiekti dar daugiau“, – sako Mindaugas Utkevičius, vienas iš „Livonia Partners“ įkūrėjų ir partnerių.

Fondas kontrolinį SMN verslų Lietuvoje ir Latvijoje paketą valdo nuo 2017 metų.

„Lietuvos ir Latvijos bendrovėms padedame naviguoti tarp skirtingų tinklo ir saugumo sprendimų jau daug metų. Kartu su LMT žengsime dar vieną kokybinį žingsnį ir pasiūlysime įvairių, 5G ryšio technologija paremtų sprendimų verslui bei gerokai išplėsime savo klientų bazę“, – teigia Mindaugas Žiūkas, „Santa Monica Networks” vadovas Lietuvoje.

Planuojama, kad sandoris padės LMT ir SMN greičiau ir efektyviau pristatyti 5G ryšio kartai pritaikytus tinklo sprendimus.

„LMT jau seniai nebėra tik operatorius – pasitelkę IT sprendimus padedame klientams spręsti sudėtingas verslo transformacijos užduotis. Inovatorių DNR vienija mus kartu su SMN. Sujungę LMT patirtį mobiliojo ryšio sprendimuose su SMN žiniomis duomenų perdavimo tinkluose ir IT saugume, tapsime skaitmeninės transformacijos lyderiais. Dirbdami kartu būsime geriausiu partneriu skaitmenizacijai bet kuriai viešojo ar privataus sektoriaus organizacijai“, – sako Juris Binde, LMT prezidentas.

Planuojama, kad bendrovės ir toliau veiks, kaip atskiri juridiniai vienetai.

SMN pardavimai Lietuvoje pernai siekė 12,4 mln. eurų, o bendrovėje dirba 32 profesionalai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pastatus įdomiais daro ne tik fasadai: kodėl svarbu, kad jie galėtų pasakoti istorijas?
Reklama
Gal pats metas dalyvauti „Saulėlydžio“ sagos maratone? Visos dalys jau „Telia Play“ platformoje
Reklama
Parama gamtai gali būti ir tvaresnė, ir stilinga: „Lidl“ ir Lietuvos jūrų muziejus pristato unikalią suvenyrų kolekciją
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Užsisakykite
15min naujienlaiškius