Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„LTG Infra“ paskelbė viešąjį konkursą dėl rentgeno infrastruktūros

Lietuvos viešosios geležinkelių infrastruktūros tinklą valdanti įmonė „LTG Infra“ paskelbė viešąjį konkursą įrengti rentgeno kontrolės sistemos infrastruktūrą traukiniams Kenos geležinkelio stotyje. Pasiūlymų iš rinkos dalyvių laukiama iki lapkričio 3 dienos 12 val., rašoma pranešime spaudai.
LTG Infra
LTG Infra / „Lietuvos geležinkelių“ nuotr.

„Suprantame, kad dėl geopolitinės situacijos turime kuo skubiau įrengti rentgeno kontrolės sistemą Kenos geležinkelio stotyje. Esame atsakingi už rentgeno įrangai reikalingos infrastruktūros įrengimo darbus, todėl aktyviai dirbame su Vyriausybės, Muitinės departamento ir įrangos gamintojo atstovais, tam kad projektas būtų įgyvendintas kaip įmanoma greičiau“, – teigia Karolis Sankovski, „LTG Infra“ generalinis direktorius.

Pasak K Sankovski, toks projektas netipinis dėl savo specifikos ir įgyvendinimo terminų, todėl buvo surengtos papildomos konsultacijos su rinkos dalyviais, o atsižvelgus į gautas pastabas pakoreguoti ir patikslinti viešajam pirkimui reikalingi dokumentai.

Viešajame konkurse, atsižvelgiant į ypatingą projekto svarbą, pasiūlymams pateikti skirtas minimalus terminas – 7 kalendorinės dienos. Viešąjį pirkimą laimėjusios įmonės ar įmonių grupės tinkamumą ir sutarties sąlygas, tikėtina, dar turės įvertinti Vyriausybės Nacionalinio saugumo komisija. Projektavimo ir rangos darbų sutartį infrastruktūros įrengimui planuojama pasirašyti dar iki šių metų pabaigos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas