Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Mantingos“ komunikacijai vadovaus Kristina Rancaitė

Duonos, užkandžių ir šaldytų gaminių įmonės „Mantinga“ komunikacija turi naują vadovę. Nuo pirmadienio šias pareigas užima Kristina Rancaitė, rašoma pranešime žiniasklaidai.
Kristina Rancaitė
Kristina Rancaitė / Asmeninio archyvo nuotr.
Temos: 1 Mantinga, UAB

„Džiaugiuosi, kad mūsų komanda pasipildė dar vienu savo srities profesionalu. Tikiu, kad šie pokyčiai padės dar geriau informuoti visuomenę apie įmonę. Laikausi pozicijos, jog būtume atviri ir tai atliepsime komunikacijoje“, – sako bendrovės generalinis direktorius Mantas Agentas.

Prieš užimdama „Mantingos“ komunikacijos vadovės pareigas, K.Rancaitė dirbo bendrovės „Maxima“ komunikacijos skyriuje. Prieš tai patirties sėmėsi žiniasklaidoje: naujienų portaluose „Alfa“, „Lrytas“ bei naujienų agentūroje „BNS“.

„Tikiu, kad dirbdama modernioje ir nuolat besiplečiančioje įmonėje rasiu būdų pritaikyti savo sukauptą patirtį. Ketinu tęsti jau pradėtus darbus bei įgyvendinti naujus sprendimus. Mano tikslas – apie įmonę pasakoti daugiau ir kalbėti atviriau“, – teigia K.Rancaitė.

„Mantinga“ – didžiausias regiono darbdavys bei mokesčių mokėtojas. Įmonė veikia nuo 1998 m. Šiuo metu joje veikia 3 gamyklos ir siūloma daugiau kaip 1000 įvairių gaminių. Pastarieji yra eksportuojami į 35 pasaulio valstybes.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas