Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Marius Ribokas – SEB banko Lietuvoje inovacijų vadovas

Marius Ribokas paskirtas SEB banko Lietuvoje inovacijų vadovu. Po studijų ir verslo kūrimo užsienyje, grįžęs į Lietuvą, Marius tapo „Green Garage“ kūrybinių dirbtuvių startuoliams vadovu, o pastaruosius trejus metus dirbo agentūros „Investuok Lietuvoje“ technologijų komandoje, rašoma pranešime žiniasklaidai.
Marius Ribokas
Marius Ribokas / Asmeninio archyvo nuotr.
Temos: 1 SEB bankas

Anksčiau SEB banko Lietuvoje Inovacijų vadovo pareigas ėjęs Audrius Rutkauskas buvo paskirtas SEB banko Lietuvoje tvarumo vadovu.

„Mariaus Riboko patirtis yra išties įvairi – jis buvo ir verslo kūrėjo, ir antreprenerio, ir verslo konsultanto rolėje, yra gerai susipažinęs su startuolių poreikiais, žino jų aktualijas, seka tendencijas. SEB banke Marius bus atsakingas už Inovacijų centro veiklą, banko verslo augimo programą bei partnerystes su startuoliais. SEB Inovacijų centras buria inovatyvaus verslo entuziastus, startuolius, mažų ir vidutinių įmonių atstovus, todėl tikiu, kad naujo inovacijų vadovo patirtis, žinios ir entuziazmas bus labai vertingi“, – sako Sonata Gutauskaitė-Bubnelienė, SEB banko vadovė.

„Jei reikėtų save apibūdinti trumpai, sakyčiau, kad esu inžinierius, tapęs antrepreneriu, o tuomet ir verslo konsultantu. Turiu patirties tiek kuriant produktus – nuo 3D spausdintuvų iki vėjo jėgainių kontrolės sistemų –, tiek ir įvedant į rinką naujas paslaugas. Pastaruosius trejus metus dirbau agentūroje „Investuok Lietuvoje“, kur teko aktyviai bendrauti su finansinių technologijų startuoliais ir įtikinti juos įsikurti bei augti Lietuvoje. Tikiuosi pritaikyti savo patirtį plėtojant inovacijas banke bei konsultuojant augti ar inovuoti norinčias šalies įmones“, – sako M.Ribokas.

SEB banko Inovacijų centras – tai bendradarbystės ir inovacijų kūrimo erdvė finansinių ir kitų inovatyvių technologijų entuziastams, startuoliams bei sparčiai augti siekiančių mažų ir vidutinių įmonių atstovams. SEB banko Inovacijų centras veikia lyg inkubatorius startuoliams, kuriems reikia praktinių ir technologinių patarimų tobulinant idėjas. Čia skatinamas jau veikiančių įmonių ir pradedančių verslininkų bendradarbiavimas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas