Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Maxima“ prekiaus medicininėmis kaukėmis: dėžutės kaina – beveik 30 eurų

Nuo trečiadienio prekybos tinklas „Maxima“ pradeda prekybą vienkartinėmis medicininėmis kaukėmis. Jos pirmadienį ryte kartu su vienkartinėmis pirštinėmis užsakomuoju reisu buvo atskraidintos iš Kinijos į Kauno oro uostą, skelbiama pranešime žiniasklaidai.  
Maxima
Maxima / Arno Strumilos / 15min nuotr.

„Iš viso Kinijoje pavyko užsisakyti 3,5 mln. medicininių kaukių. Gautą kaukių siuntą nusprendėme padalyti – milijoną kaukių išdalinsime savo darbuotojams, dalis jų iškeliaus kitoms „Maxima Grupė“ bei „Vilniaus prekyba“ įmonėms, o dar milijoną kaukių nusprendėme parduoti savo pirkėjams. Suprantame, jog šis prekybai skirtas kiekis tikrai nepatenkins visų mūsų klientų poreikio įsigyti medicinines kaukes, todėl dirbame toliau, siekdami aprūpinti saugos priemonėmis tiek mūsų darbuotojus, tiek klientus“, – teigia „Maximos“ komercijos vadovė Vilma Drulienė.

Laikantis Sveikatos apsaugos ministerijos nurodymų, vienas pirkėjas gali įsigyti ne daugiau nei 50 vienetų kaukių, t.y. vieną dėžutę. Tokia dėžutė „Maximos“ prekybos tinkle kainuoja 29,99 euro. Šio tinklo parduotuvėse praėjusią savaitę pradėta prekiauti ir daugkartinėmis „Utenos trikotažo“ kaukėmis, vienos kaukės kaina – 3,49 euro.

„Iki šiol mūsų tinkle kaukėmis prekiaujama nebuvo, o mes, pirmiausia, stengėmės visomis būtinomis apsaugos priemonėmis apsaugoti savo darbuotojus. Tačiau reikalavimai dėl saugumo auga visiems – pageidaujama, kad ir klientai į parduotuves ateitų prisidengę veidus“, – sako vadovė V.Drulienė.

Žadama, kad bus atsiskraidinta daugiau saugos priemonių.

Šią savaitę apie prekybą medicininėmis kaukėmis paskelbė keletas vaistinių tinklų bei prekybos tinklas „Iki“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas