Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Mažeikiuose duris atveria pirmoji „MOKI-VEŽI“ parduotuvė

Ketvirtadienio rytą Mažeikiuose duris atvers nauja lietuviško prekybos tinklo „MOKI-VEŽI“ parduotuvė. Tai jau 24-oji „MOKI-VEŽI“ parduotuvė Lietuvoje ir 1-oji Mažeikiuose. Joje bus prekiaujama daugiau nei 35 tūkst. apdailos, statybinių medžiagų, šildymo, elektros instaliacijos bei sodo ir daržo prekių bei įvairiais augalais. „MOKI-VEŽI“ veiks ne tik mažmeninė, bet ir didmeninė prekyba.
Moki veži
Mažeikiuose duris atveria pirmoji „MOKI-VEŽI“ parduotuvė / Partnerio nuotr.

Tai jau devintoji atnaujinto formato parduotuvė Lietuvoje. Į naują prekybos centrą bei jo atidarymą investuota beveik 7 mln. Eurų.

Įrengiant 3 tūkst. kv. metrų, sodo prekių oranžeriją su atskira prekyviete lauke, pritaikytos naujausios ventiliacijos, apšvietimo ir kuo natūralesnės aplinkos augalams sukūrimo technologijos. Čia galima rasti bene didžiausią prekybos tinkle „MOKI-VEŽI“ skirtingų prekių pavadinimų kambarinių ir lauko augalų, sodinukų, sėklų, dekoratyvinių augalų, taip pat sodo, daržo technikos, laistymo įrangos, laisvalaikio prekių ir kitų aplinkos priežiūrai reikalingų prekių asortimentą.

Partnerio nuotr./Mažeikiuose duris atveria pirmoji „MOKI-VEŽI“ parduotuvė
Partnerio nuotr./Mažeikiuose duris atveria pirmoji „MOKI-VEŽI“ parduotuvė

Statybos prekių zona įrengta atsižvelgiant į modernėjančius pirkėjų poreikius, kartu su įprasta prekybos vieta parduotuvėje, įrengta ir speciali įvažiuojamoji zona, kur stambiagabaritės prekės, pirkėjui pageidaujant, kraunamos tiesiai į jo automobilį.

Planuojama ir tolimesnė tinklo plėtra – jau visai netrukus duris atvers nauja „MOKI-VEŽI“ parduotuvė Vilniuje, o per artimiausius trejus metus planuojama atidaryti dešimt naujų bei papildomai renovuoti 5 parduotuves.

UAB „MAKVEŽA“, valdanti statybos, apdailos bei sodo prekių prekybos tinklą „MOKI-VEŽI“, Lietuvoje veikia nuo 2000 m. Šiuo metu 24-iose tinklo parduotuvėse, įsikūrusiose ne tik didžiuosiuose šalies miestuose, bet ir regionuose, dirba daugiau nei 750 darbuotojų. 2018 m. UAB „MAKVEŽA“ apyvarta siekė 80 mln. eurų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas