Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mažmeninės prekybos tinklas „Gulbelė“ plečiasi: šiemet – septynios naujos parduotuvės

Pernai į pirmą didmiestį žingsnį žengęs mažmeninės prekybos tinklas UAB „Gulbelė“, 2024-uosius žymi su ne mažiau reikšmingais plėtros projektais, įskaitant naujų parduotuvių atidarymą, esamų renovaciją bei modernių technologijų diegimą, rašoma „Gulbelė“ pranešime spaudai.
„Gulbelė“
„Gulbelė“ / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.

Anot prekybos tinklo atstovų, spartus vystymasis bei naujų technologijų pritaikymas yra svarbūs veiksniai, suteikiantys regionams konkurencingumo, įnešantys gyvybiškumo bei užtikrinantys dar patogesnę apsipirkimo patirtį.

Orientacija į inovacijas ir patogumą

Pasak mažmeninės prekybos tinklo vadovo Arūno Tarnausko, „Gulbelė“ aktyviai diegia modernias technologijas ir inovacijas savo parduotuvėse, siekdama kurti naujas, dar geresnes apsipirkimo patirtis klientams ir optimizuoti vidinius verslo procesus.

„Naujuose ir renovuotuose prekybos centruose statomos savitarnos kasos, testuojamos elektroninės kainų etiketės vaisiams ir daržovėms, įrengiamos elektromobilių įkrovimo stotelės bei siuntų paštomatai. Taip pat tobulinami užsakymų, prekių priėmimo, apskaitos ir pardavimų vidiniai procesai.

Verslui svarbus procesų optimizavimas, o žmonėms – patogus ir greitas aptarnavimas. Tiesa, prie savitarnos kasų kaimo vietovėse žmonės pripranta kiek sunkiau, jie mieliau renkasi gyvą bendravimą su pardavėjomis, tad visi sprendimai yra priimami ir adaptuojami, reaguojant į vietos bendruomenės poreikius ir pirkimo įpročius“, – pažymi mažmeninės prekybos tinklo vadovas.

Naujos parduotuvės ir ateities planai

Per 2024 metus „Gulbelė“ atidarė penkias naujas krautuves – „Sendvario Gulbelė“ Klaipėdos rajono savivaldybėje, „Vilkyškių Gulbelė“ ir „Lumpėnų Gulbelė“ Pagėgių savivaldybėje, „Tauragės Gulbelė“, „Lybiškių Gulbelė“ Jurbarko rajone. Jungėnų miestelyje, Kalvarijos savivaldybėje, duris atvėrė visiškai nauja parduotuvė.

Tuo tarpu „Bartininkų Gulbelė“ Vilkaviškio rajono savivaldybėje šiuo metu yra rekonstruojama.

Iš viso iki metų galo yra suplanuota atidaryti septynias naujas krautuves įvairiuose šalies regionuose. Šiuo metu pertvarkoma ir atnaujinama pagrindinė parduotuvė Šakiuose, o Vilkaviškyje veikianti krautuvė perkelta į naujas, modernias patalpas.

Viso bendrai per pastaruosius metus bus sukurta 16 naujų darbo vietų.

Investicijos sieks 1,2 mln. eurų

Pastariesiems plėtros projektams įgyvendinti 2024 metais jau buvo investuota per 801 tūkst. eurų, o iki metų pabaigos planuojama, kad bendra investicijų suma sieks 1,2 milijono eurų.

Didžiausios investicijos, anot A.Tarnausko, buvo skirtos naujų parduotuvių statyboms Jungėnuose bei Kalvarijos savivaldybėje.

Pietvakarių Lietuvoje, jau 32 metus veikiančiame mažmeninės prakybos tinkle UAB „Gulbelė“ dirba 397 darbuotojai. Šiuo metu įmonei priklauso 69 krautuvės Šakių, Vilkaviškio, Marijampolės, Jurbarko, Panevėžio, Šilalės, Tauragės, Kelmės, Prienų, Kauno rajonuose, Kazlų Rūdoje, Kalvarijoje, Klaipėdoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento