Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„McDonald's“ meniu – ir vėl didelės permainos

„McDonald's” nutraukė individualių mėsainių meniu „Create Your Taste“ paslaugą JAV ir paskelbė apie naują programą – „Signature Crafted Recipes“, rašo „Business Insider“.
15 „Happy meals“ rinkinių
15 „Happy meals“ rinkinių / „Scanpix“/„Caters News Agency“ nuotr.

„Create Your Taste“ vartotojams leisdavo susikurti savo mėsainį, pasirenkant iš daugiau nei 30 sudėtinių dalių – bandelių, padažų, kumpio, karamelizuotų keptų svogūnų, jalapenų ir pan.

Užsakymams „McDonald's“ restoranuose buvo įrengti specialūs kioskai. Šis personalizuotas meniu vadintas geriausiu daugiau nei per 40 metų. Vienai franšizei jo įdiegimas apytiksliai kainavo 125 tūkst. dolerių.

Tačiau pastarąjį mėnesį personalizuotas meniu pradėjo palaipsniui dingti iš restoranų San Fransiske, Niujorke, kitur. „McDonald's“ leidiniui patvirtino šią informaciją.

„Create Your Taste“ buvo eksperimentas, kurį vykdėme pasirinktuose miestuose. Dabar išbandome kiek kitokią personalizuoto meniu programą, pavadinimu „Signature Crafted Recipes“, – sakė bendrovės atstovė Becca Hary.

„Create Your Taste“ paslauga pasiūlyta 2014 metais, pernai ji sparčiai plėtėsi ir metų viduryje buvo įdiegta daugiau nei 2 tūkst. restoranų visame pasaulyje.

Tačiau problemų neišvengta – kai kurie klientai skundėsi, kad tokie mėsainiai yra pernelyg brangūs, juos pagaminti užtrunka labai ilgai.

„Business Insider“ žurnalistas išbandė šią programą Niujorke – mėsainis su kumpiu, pomidorais, svogūnais, gvakamole, čederio sūriu ir dviem padažais, taip pat bulvytėmis ir gėrimu kainavo apie 10 dolerių. Palyginimui, „Big Mac“ kainuoja perpus pigiau.

Šios programos kaina skundėsi nemažai franšizių, be to, programa sulėtindavo virtuvės darbą ir apskritai buvo skirta didesnes pajamas gaunančiam vartotojui, kuris nėra pagrindinis „McDonald's“ vartotojas.

Programos pakeitimas nauja „Signature Crafted Recipes“ turėtų išspręsti dalį problemų. Pagal šią programą pasirinkimas bus kiek mažesnis, todėl virėjai suksis greičiau.

„Signature Crafted“ meniu leidžia pasirinkti vieną iš trijų mėsų – jautieną, traškią vištieną arba grilyje keptą vištieną – ir vieną iš keturių įdarų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas