Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„McDonald's“ pranešė planuojanti sukurti 20 tūkst. naujų darbo vietų JK ir Airijoje

JAV greitojo maisto tinklas „McDonald's“ paskelbė apie planus sukurti 20 tūkst. naujų darbo vietų Didžiojoje Britanijoje ir Airijoje, siekdamas patenkinti laukiamą paklausos po COVID-19 pandemijos šuolį.
Restoranas iš vidaus
Restoranas iš vidaus / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.
Temos: 2 McDonald's Darbas

„McDonald's“ sekmadienį paskelbtame pranešime teigiama, jog per ateinančius 12 mėnesių tinklas atidarys 50 restoranų, sušvelnėjus su COVID-19 susijusiems apribojimams.

Grupė šiuo metu valdo 1,4 tūkst. restoranų Didžiojoje Britanijoje ir Airijoje, kuriuose dirba daugiau nei 130 tūkst. žmonių.

„Tai fantastiška, kad galime pasiūlyti galimybę dirbti su mumis dar 20 tūkst. žmonių“, – pareiškė „McDonald's UK & Ireland“ vadovas Paulas Pomroy.

„Neabejotina, kad pandemija padarė didžiulį poveikį daugelio žmonių įsidarbinimo galimybėms ir sukėlė verslui visoje šalyje“, – pridūrė P.Pomroy.

Visgi savaitgalį jis taip pat perspėjo, kad tinklas susidūrė su sunkumais ieškodamas norinčiųjų dirbti, kaip ir visas viešojo maitinimo sektorius.

„Vis sunkiau rasti žmonių“, – laikraščiui „The Sunday Telegraph“ teigė „McDonald's UK & Ireland“ vadovas.

Prekybos organizacija „UKHospitality“ įspėjo apie „personalo krizę“, sukeltą pandeminių kelionių taisyklių ir „Brexito“ poveikio imigracijai.

Remiantis naujausia prekybos organizacijos analize, Didžiosios Britanijos svetingumo pramonė šiuo metu ieško maždaug 188 tūkst. darbuotojų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas