Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„NEO Finance“ klientams pristato momentinių mokėjimų galimybę

„NEO Finance“, AB, valdanti didžiausią Lietuvoje tarpusavio skolinimo platformą „Paskolų Klubas“, mokėjimo inicijavimo paslaugą „Neopay“ ir sutelktinio finansavimo platformą verslui „FinoMark“ pradeda savo klientams teikti momentinių mokėjimų paslaugą (SEPA Instant Credit Transfer).
Mokesčiai
Pinigai / 123RF.com nuotr.
Temos: 2 Paskola Verslas

Momentiniai mokėjimai leis pervesti pinigus iš „NEO Finance“ atidarytos elektroninių pinigų sąskaitos į sąskaitą kitoje finansų įstaigoje, kuri priima momentinius mokėjimus, vos per kelias sekundes, taip pat priimti momentinius mokėjimus iš kitų finansų įstaigų. Nauja paslauga suteiks galimybę „NEO Finance“ klientams atlikti mokėjimus internetu dar greičiau ir patogiau į daugumą Lietuvoje veikiančių komercinių bankų.

Vienas didžiausių momentinių mokėjimų privalumų – pinigų pervedimas realiu laiku, veikiantis 24 val. per parą, nepriklausomai nuo savaitgalių, šventinių ir ne darbo dienų. Jiems „NEO Finance“ platformoje bus taikomas įprastas „SEPA“ pervedimų mokestis.

„Džiaugiamės koja kojon eidami su didžiausiomis finansų įstaigomis Lietuvoje ir galėdami siūlyti momentinius mokėjimus „NEO Finance“ klientams. Be to, mums tai itin svarbus žingsnis, tobulinant papildomas paslaugas atvirosios bankininkystės srityje, kurioje intensyviai plečiamės su mokėjimo inicijavimo paslauga „Neopay“. Siekdami suteikti itin patogias ir greitas paslaugas savo klientams, tikime, kad ši naujovė pagerins jų verslų rezultatus ir suteiks papildomus konkurencinius pranašumus“, – komentuoja „NEO Finance“ administracijos vadovas Aleksėjus Loskutovas.

Momentinius mokėjimus „NEO Finance“ klientai galės atlikti į finansų įstaigas, kurios taip pat teikia šią paslaugą. Tarp tokių šiuo metu yra „SEB“, „Swedbank“, „Citadele“, „Šiaulių bankas“, elektroninių pinigų įstaigos „Paysera“ ir „Revolut“ bei kelios kitos finansų įstaigos Lietuvoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas