Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Nerijus Numavičiaus iš Lietuvos iškelia ir šeimos biurą

Turtingiausias Lietuvos verslininkas Nerijus Numavičius pamėgo Nyderlandus. Ten įsteigta „Metodika B.V.“, kuri netiesiogiai kontroliuoja „Vilniaus prekybą“. Ten iškeliamas ir šeimos biuras, kuris iki šiol veikė Vilniuje.
Nerijus Numavičius
Nerijus Numavičius / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Lietuvos verslininko ir investuotojo Nerijaus Numavičiaus 100 proc. kontroliuojamas holdingas Nyderlanduose „Metodika B. V.“ nuo šiol atliks ir šeimos biuro funkcijas, kurias iki šiol vykdė „Talka LT“.

Holdingui Nyderlanduose vadovaus Nerijus Maknevičius, iki šiol ėjęs Nerijaus Numavičiaus šeimos biuro „Talka LT“ direktoriaus pareigas, skelbiama šeimos biuro pranešime spaudai.

2013 m. Nyderlanduose įsteigta „Metodika B.V.“ netiesiogiai kontroliuoja „Vilniaus prekybą“ bei „NDX energiją“.

„Aiškaus ir apibrėžto šeimos biuro veiklos modelio pasaulyje nėra, todėl kiekvienas šeimos biuras yra pritaikomas konkrečios šeimos poreikiams. Nyderlanduose jau ne vienerius metus veikia p. Numavičiaus kontroliuojamas holdingas „Metodika B.V.“, po kuriuo yra esminiai su p. Numavičiumi susiję verslai, ši jurisdikcija yra mums gerai pažįstama, todėl „Metodikoje“ šalia holdingo veiklos pridurti šeimos biuro funkcijas yra paprasčiau ir efektyviau nei turėti atskirą šeimos biurą Lietuvoje.

Nyderlanduose naujai kuriamas šeimos biuras bus atsakingas už su p. Numavičiaus asmeniniu turtu susijusios informacijos srautų valdymą, taip pat teiks konsultacijas gerovės perdavimo planavimo, rizikų valdymo, teisiniais ir kitais klausimais“, – teigia N.Maknevičius, „Metodika B.V.“ vadovas.

Šeimos biuras Lietuvoje „Talka LT“ savo veiklą nutraukia.

Prie „Vilniaus prekybos” komandos jungiasi Vaidotas Cucėnas, iki šiol ėjęs komunikacijos vadovo pareigas pagrindinio „Vilniaus prekybos” akcininko Nerijaus Numavičiaus šeimos biure „Talka LT”. V. Cucėnas „Vilniaus prekyboje” dirbs konsultantu strateginės komunikacijos klausimais. Jis bus atsakingas už strateginę organizacijos komunikaciją ir rūpinsis su „Vilniaus prekybos” akcininkais susijusiais klausimais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas