Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Niujorko VP birža reikalaus, kad prekiautojai pasiskiepytų nuo COVID-19

Niujorko vertybinių popierių birža (NYSE) pareikalaus, kad prekiautojai iki rugsėjo 13 dienos pasiskiepytų nuo COVID-19, rašo JAV verslo dienraštis „The Wall Street Journal“, remdamasis NYSE veiklos direktoriaus Michaelo Blaugrundo laišku biržos prekiautojų bendruomenei.
Naujojoje Vilnioje mobilusis vakcinacijos centras
Vakcina nuo koronaviruso / Arno Strumilos / 15min nuotr.

Savo laiške M.Blaugrundas mini federalinės ir vietos valdžios rekomendacijas.

Reikalavimas pasiskiepyti nebus taikomas tiems, kas negali skiepytis dėl medicininių ar religinių priežasčių. Tačiau, norėdami patekti į biržos pastatą, šie žmonės turės pateikti neigiamo COVID-19 testo pažymėjimą ir dėvėti veido kaukę.

Sprendimas imtis tokios priemonės buvo priimtas atsižvelgus į Jungtinėse Valstijose didėjantį sergamumą naująja koronaviruso delta atmaina.

Birža taip pat išplės COVID-19 testavimo darbo vietose prekybos salėje programą, į kurią įtrauks ir paskiepytus darbuotojus.

Dabar NYSE prekybos salėje paprastai būna iš viso tik keli šimtai žmonių, įskaitant prekiautojus, IT specialistus ir kitus biržos darbuotojus, nors pirmojo dešimtmečio pradžioje čia darbo dienomis burdavosi tūkstančiai žmonių.

Tai daugiausia lėmė elektroninės prekybos įdiegimas, nors tam tikrą poveikį padarė ir dėl COVID-19 nustatyti apribojimai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas