Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Nord Security“ įkūrėjas: pripažinimas įtvirtins Lietuvą pasaulio technologijų žemėlapyje

Antrojo Lietuvos „vienaragio“ – kibernetinės saugos sprendimų startuolio „Nord Security“ –vienas įkūrėjų sako, kad bendrovė tokio įvertinimo nesiekė, tačiau pripažinimas yra gera naujiena ne tik verslui, bet ir Lietuvai, į kurią dėmesį gali atkreipti užsienio investuotojai.
Tomas Okmanas
Tomas Okmanas / Bendrovės nuotr.

Pasak Tomo Okmano, tai gali pritraukti talentus iš viso pasaulio, atkreipti užsienio investuotojų dėmesį į Lietuvą bei padėti jai įsitvirtinti pasaulio technologijų žemėlapyje.

„Lietuvai ir visai startuolių ekosistemai, kuriai me skiriame labai daug dėmesio, tai labai gera naujiena, nes apie tai praneša žiniasklaida visame pasaulyje, tai tarsi dar vienas žingsnis Lietuvai įsitvirtinti technologijų žemėlapyje, tai gali atvesti ir naujų investuotojų, kurie gali pradėti žvalgytis į Lietuvą, ir talentingi žmonės ims labiau domėtis mūsų šalimi. Lietuvai tai tikrai būtų puiki ateitis, puiki pozicija, kurioje yra ir Estija“, – BNS ketvirtadienį sakė bendrovės, neseniai persivadinusios į „Tesonet Global“, direktorius T.Okmanas.

Vienas „Nord Security“ įkūrėjų sako, kad „vienaragio“ statusas nebuvo bendrovės tikslas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas