Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Nord Security” nepasiskiepijusių darbuotojų prašo likti dirbti namuose

Iš „Tesonet“ akceleratoriaus išaugusi kibernetinio saugumo sprendimus vystanti bendrovė „Nord Security“, reaguodama į koronaviruso COVID-19 delta atmainos atvejų šuolį ir siekdama užkirsti kelią toliau plisti virusui, prašo nepasiskiepijusių darbuotojų likti dirbti iš namų, tol kol šie pasiskiepys. Šiuo metu įmonėje paskiepyta daugiau nei 90 proc. darbuotojų.
„Tesonet“
Tesonet / Luko Balandžio / 15min nuotr.

„Nord Security“ įmonėje šiuo metu dirba daugiau nei 760 darbuotojų.

„Įsibėgėjant naujai pandemijos bangai ir visuomenėje kylant diskusijoms dėl papildomų apribojimų nepasiskiepijusiems, nenorime ilgiau delsti ir dėsime visas pastangas, kad apsaugotume savo žmones ir visuomenę nuo viruso plitimo. IT sektorius išlieka vienas iš progresyviausiai pasiskiepijusių Lietuvoje, tad kviečiame kolegas ir toliau būti atsakingais, saugotis vieniems kitus, o dar neturintiems nei vienos vakcinos dozės likti dirbti namuose ir kaip įmanoma greičiau pasiskiepyti“, – pasakoja personalo vadovė Karina Dirvonskienė.

IT įmonėje darbo iš namų modelis stipriai rekomenduojamas visiems, kurie neturi gavę nei vienos vakcinos dozės arba nėra persirgę virusine infekcija per paskutines 180 dienų. „Nord Security” įmonės viduje vos tik savivaldybei patvirtinus skiepų tvarką ir patekus į prioritetinį įmonių sąrašą pagal nurodytus kriterijus, vykdė komunikacijos kampaniją žinutei apie vakcinaciją skleisti bei imunizuotiems žmonės leido pirmiesiems grįžti dirbti prie hibridinio darbo modelio.

„Nord Security“ yra viena iš lyderiaujančių kibernetinio saugumo sprendimus kuriančių įmonių pasaulyje, kurios produktais naudojasi daugiau nei 15 mln. vartotojų. „Nord Security“ šiuo metu priklauso penki kibernetinio saugumo produktai, tarp kurių pasaulinius apdovanojimus ir ekspertų pripažinimą pelnęs virtualus privatus tinklas „NordVPN“, virtualaus privataus tinklo sprendimas verslui „NordVPN Teams“, slaptažodžių tvarkyklė „NordPass“, failų šifravimo įrankis „NordLocker“ ir „NordWL“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas