„Norfa“ didina spaudimą tiekėjams – daugiau gamins pati

Siekdama įgyti didesnę derybinę galią ir turėti pigesnių produktų, „Norfos“ įmonių grupė didina investicijas į gamybą: įsigijo mėsos perdirbimo įmonę, savo pieninėje įdiegė fermentinio sūrio gamybos liniją, Kėdainiuose stato modernią kepyklą, rašo „Verslo žinios“.
„Norfa“
„Norfa“ / Luko Balandžio / 15min nuotr.

„Ant stalo guli sutartis dėl fermentinio sūrio linijos diegimo mūsų valdomoje pieno perdirbimo įmonėje Alytuje, kur per dieną perdirbama 100 t pieno.

Taip pat įsigijome mėsos perdirbimo įmonę – antrą mėnesį ji yra mūsų įmonės balanse“, – teigia „Norfos“ savininkas Dainius Dundulis.

Anot jo, gamybos pajėgumai turėtų padėti didinti derybines galias su kitais tiekėjais ir taip labiau sumažinti produktų kainas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pasisemti ilgaamžiškumo – į SPA VILNIUS
Akiratyje – žiniasklaida: ką veiks žurnalistai, kai tekstus rašys „Chat GPT“?
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų