Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Northway Biotech“ JAV atidaro naujas gamybos laboratorijas

Vilniuje įsikūrusi Vlado Algirdo Bumelio vadovaujama vaistinių preparatų tyrimų ir gamybos įmonė „Northway Biotech“ Jungtinėse Amerikos Valstijose atidaro naujas gamybos laboratorijas.
Vaistai
Vaistai / 123rf.com nuotr.
Temos: 1 Vaistai

„Northway Biotech“ skelbia, kad laboratorijų Masačusetso valstijoje Voltamo mieste atidarymas sustiprins įmonės įtaką pasauliniame biotechnologinių farmacijos produktų vystymo ir gamybos sektoriuje.

„Pradėdami visapusišką veiklą JAV, prisiimame įsipareigojimą, kuris yra identiškas mūsų Vilniaus padaliniui – teikti ne tik kontraktines vaistinių substancijų ir produktų vystymo paslaugas, bet ir įgyvendinti šių medžiagų gamybą klinikiniams tyrimams ir plačiajai rinkai“, – pranešime teigė „Northway Biotech“ įmonių grupės generalinis direktorius V.A.Bumelis.

Pasak jo, naujų laboratorijų atidarymas JAV leis įmonei pradėti gaminti biofarmacinius vaistus klinikiniams tyrimams JAV klientams, taip pat padės pritraukti naujų partnerių Vilniaus padaliniui.

2021 metais įmonė skelbia, jog investicijos į padalinį JAV siekia 40 mln. JAV dolerių.

„Northway Biotech“ yra privataus kapitalo įmonė, įsikūrusi Vilniuje, Lietuvoje, Londone, Jungtinėje Karalystėje, ir JAV.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas