Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Novaturo“ grupės pajamos vasarį 86 proc. mažesnės nei pernai

„Novaturo“ grupės pajamos vasarį siekė 1,5 mln. eurų ir buvo 86 proc. mažesnės nei tuo pačiu laikotarpiu pernai, aptarnauta 2,5 tūkst. klientų – 81 proc. mažiau negu pernai, pirmadienį per „Nasdaq“ Vilniaus biržą pranešė bendrovė.
Vilniaus oro uoste
Vilniaus oro uoste / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Temos: 1 „Novaturas“

„Novaturo“ grupės vadovė Audronė Keinytė vasario rezultatus vadina kukliais, tačiau, pasak jos, optimizmo suteikia tai, kad sezonas pradėtas ne pavieniais skrydžiais.

„Bet tai, kad 2021 metų atostogų sezoną pradėjome suplanuotomis skrydžių programomis, o ne pavieniais skrydžiais, ir kovo mėnesį didiname veiklos apimtis, nuteikia optimistiškai dėl įsibėgėjančio atostogų sezono“, – pranešime cituojama A.Keinytė.

Vasarį sezoną „Novaturas“ atidarė skrydžiais į Tenerifę, nuo vasario 13-osios, beveik po metų pertraukos, atnaujinta skrydžių programą į Egiptą. Nuo vasario vidurio pradėti skrydžiai į Jungtinius Arabų Emyratus.

Kovo mėnesį bendrovė paskelbė apie atnaujinamus skrydžius į Turkiją: pirmasis lėktuvas kils iš Vilniaus balandžio 1-ąją – anksčiausiai iš visų Baltijos šalių. Iš Lietuvos numatyta vykdyti iki 10 skrydžių per savaitę, iš Latvijos – keturi, iš Estijos – penki skrydžiai per savaitę.

Balandį bus tęsiamos žiemos sezono skrydžių programos į Egipto kurortus ir Tenerifę, o nuo gegužės mėnesio planuojami skrydžiai į Graikiją ir Bulgariją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas