Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nuo spalio „Rimi“ prekybos tinklo kasose – naujovė

Prekybos tinklas „Rimi Lietuva“ toliau diegia skaitmenines naujoves, ne tik palengvinančias apsipirkimą, bet ir padedančias saugoti gamtą. Nuo spalio 1 d. visose „Rimi“ parduotuvėse ir reguliariose kasose pirkėjai turės galimybę nebespausdinti popierinių čekių ir išsaugoti vidutiniškai 5,6 tonas popieriaus per metus, rašoma „Rimi Lietuva“ pranešime spaudai.
Apsipirkimas parduotuvėje
Apsipirkimas parduotuvėje / Bendrovės nuotr.

„Rimi Lietuva“ prieš dvejus metus pirmieji Lietuvoje pasiūlė savitarnos kasose galimybę nespausdinti popierinių kvitų ir gauti skaitmeninę jo versiją.

„Skaitmeninę kvito versiją bus galima gauti apsiperkant tiek reguliariose, tiek savitarnos kasose. Jis bus siunčiamas tiesiai į elektroninį paštą arba atsiras mobiliojoje programėlėje“, – sako „Rimi Lietuva“ generalinis direktorius Vaidas Lukoševičius.

Anot jo, dabar apsiperkant bet kurioje „Rimi“ parduotuvėje pirkėjai galės jaustis ramūs, kad nepames čekio – jo skaitmeninė versija bus visada kišenėje telefone – „Rimi“ programėlėje arba elektroniniame pašte. Tokiu būdu bus ne tik patogiau valdyti savo asmeninius finansus, bet ir patogu norint grąžinti ar pakeisti prekę.

Ne viena tona popieriaus

„Galimybė nespausdinti popierinių kvitų savitarnos kasose leidžia per metus visose 3 Baltijos šalyse 10 mln. kvitų – o tai yra daugiau nei 17 tonų popieriaus“, – sako „Rimi Lietuva“ ryšių su visuomene ir korporatyvinės atsakomybės vadovė Eglė Krasauskienė.

Be to, šiemet „Rimi“ savo pirkėjams pasiūlė nespausdinti popierinių kvitų ir taromate, o atgauti savo pinigus tiesiai į mobiliąją „Rimi“ programėlę. Šis sprendimas leidžia sutaupyti iki 2,3 mln. kvitų –  tai yra 800 kilogramų popieriaus per metus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas