Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Omniva“ rinkodarai vadovaus Vadimas Komarskis

Didžiausią paštomatų tinklą Lietuvoje valdanti bendrovė „Omniva LT“ stiprina savo komandą. Įmonėje įsteigus atskirą rinkodaros skyrių, šią savaitę jo vadovo pareigas pradeda eiti ilgametę patirtį rinkodaros srityje sukaupęs Vadimas Komarskis, rašoma pranešime žiniasklaidai.
Vadimas Komarskis
Vadimas Komarskis / „Omnivos“ nuotr.

„Per paskutinius kelerius metus mes išaugome 3 kartus. Plėtėme paštomatų tinklą, kūrėme naujas paslaugas, auginome klientų ratą bei įmonės pajamas, pelną ir rinkos dalį. Nesenai pasitvirtinome naują 2022–2026 metų strategiją, atnaujiname savo prekės ženklą, peržiūrime vertybes, planuojame, kaip galime būti dar naudingesni klientams, keliame sau tikslą tapti pirmuoju pasirinkimu Baltijos šalyse. Su tuo susijęs ir rinkodaros bei pardavimų funkcijų atskyrimas: tikime, kad pasiekėme tą lygį, kai norime ir galime stiprinti rinkodaros funkciją įmonėje taip dar labiau padedant vieni kitiems siekti bendrų rezultatų. Todėl vertiname, kad prie mūsų komandos prisijungia Vadimas, turintis ryškią patirtį rinkodaros srityje“, – išskiria „Omniva LT“ vadovas Simonas Bielskis.

„Turbūt trečdalis mano „LinkedIn“ naujienų srauto vienaip ar kitaip paliečia sprogstančius e.prekybos mastus. Tad tai yra faktas, kurį turime priimti. Savo profesiniame kelyje turėjau ne vieną galimybę matyti, kokią įtaką e.komercija daro vadinamai „brick and mortar“ prekybai, kaip greitai kinta ir adaptuojasi kanalai, prekybos centrai ar net miestai. „Omniva LT“ drąsiai galima vadinti kritiškai svarbia e.komercijos infrastruktūros dalimi. Manau, kad tiek bendrovei, tiek man įdomiausiu iššūkiu yra ir bus spartus augimas bei plėtra. Spėti su šiuo augimu, siekti harmoningo vystymosi ir toliau auginti įmonės matomumą – bus labai įdomi patirtis“, – teigia naujasis bendrovės rinkodaros vadovas.

V.Komarskis pastaruosius 15 metų dirbo lauko reklamos kompanijos „JCDecaux Lietuva“ rinkodaros vadovu ir savo darbais prisidėjo prie strateginių verslo procesų bei inovacijų diegimo.

Įmonė „Omniva LT“ valdo didžiausią paštomatų tinklą Lietuvoje. Jį sudaro 351 paštomatas, kurie bendrai turi daugiau nei 47 tūkst. siuntų skyrelių. Bendrovė taip pat valdo pirmąją lietuvišką išorinę prekių grąžinimo platformą FLIPO, o pernai pristatė ir naują tarptautinių siuntų platformą tarptautines.omniva.lt. „Omniva LT“ priklauso Estijos paštui – AB „Eesti Post“, kuris valdo didžiausią paštomatų tinklą Baltijos šalyse.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas