Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Panevėžyje „Swedbank“ persikėlė į naujas patalpas

Panevėžyje duris atvėrė naujas „Swedbank“ padalinys, įsikūręs centrinėje miesto dalyje Ukmergės gatvėje. Bendras banko nuomojamų patalpų plotas užima apie 1,6 tūkst. kv.m., čia iš viso įrengtos 69 darbo vietos, rašoma pranešime spaudai.
„Swedbank“
„Swedbank“ / „Swedbank“ nuotr.

Naujose „Swedbank“ patalpose Ukmergės gatvėje iš viso dirbs 8 komandų darbuotojai. Čia veiks ne tik Panevėžio klientų aptarnavimo centras, bet ir Konsultacijų centras, Rytų Lietuvos Verslo bankininkystės centras, Privačių klientų finansų centras ir kiti skyriai.

Pasak „Swedbank“ klientų aptarnavimo tarnybos vadovės Jūratės Gumuliauskienės, naujasis Panevėžio padalinys įrengtas vadovaujantis nauja „Swedbank“ padalinių koncepcija. Interjere panaudoti skandinaviško stiliaus baldai, vyrauja medžio faktūros akcentai, neutralūs atspalviai.

„Swedbank“ nuotr./„Swedbank“
„Swedbank“ nuotr./„Swedbank“

Klientų aptarnavimo centre įrengtos darbo vietos darbui su grynųjų pinigų operacijomis ir be jų, klientų pasitikimo erdvė, internetinės bankininkystės savitarnos erdvė, klientų konsultantų kabinetai, skirtingų dydžių susitikimų salės.

Atkreipiamas dėmesys, kad kol šalyje taikomi karantino apribojimai, „Swedbank“ padaliniuose aptarnaujami tik iš anksto užsiregistravę klientai, tą galima padaryti interneto banke.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas