Elis rauginamas šiltai, dėl to fermentacija vyksta sparčiau. Trumpesnė fermentacija aukštesnėje temperatūroje suteikia turtingesnį aromatą ir skonio kompleksiškumą. Elis paprastai yra sodresnio skonio.
Įvertinę vartotojų nuotaikas bendrovės „Gubernija“ aludariai pirmi pasiūlė rinkai naują produktą, kuris kitose kultūrose jau giliai įleidęs šaknis, pripažintas alaus mėgėjų, tačiau pas mus dar nėra paplitęs. Pasirodo, kad prekių asortimentui to ir reikėjo, nes naujojo alaus mėgėjai už jį balsuoja pirkdami ir įvertindami naują skonį.
Lietuvių alaus gurmanų nebetenkina vien tik masinis produktas, jie ieško išskirtinio skonio. Nors ir skaičiuojantys pinigus, už kokybišką gėrimą negaili sumokėti daugiau.
Beje, šis „Gubernijos“ alus neseniai įvykusiame Pasaulio alaus čempionate buvo pripažintas geriausiu tamsiuoju eliu. Tai didžiulis bendrovės technologų įvertinimas.