Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paskirta nauja „Manilla“ prekės ženklo valdytojos generalinė direktorė

Kosmetikos gamintojos „Dermofaktorius“, valdančios prekės ženklą „Manilla“, generalinės direktorės pareigas nuo kitos savaitės pradeda eiti Eglė Vaitiekūnaitė-Šiuškienė, rašoma pranešime spaudai.
Eglė Vaitiekūnaitė-Šiuškienė
Eglė Vaitiekūnaitė-Šiuškienė / Asmeninio archyvo nuotr.

Prisijungusi prie bendrovės komandos 2018 metais, E.Vaitiekūnaitė-Šiuškienė šias pareigas perima iš kompanijos akcininko Vytauto Taugino. Generalinio direktoriaus pareigų perdavimas – vienas iš įmonės įgyvendinamų organizacinių pokyčių, ruošiantis „Manilla“ plėtrai į užsienio rinkas.

„Nuo pat įkūrimo plečiamės itin sparčiai – kaip ir ankstesniais, taip ir tik ką pasibaigusiais metais augome kelis kartus. Dideli augimo tempai, persikėlimas į naujas patalpas bei žymiai didesnės gamybos apimtys, taip pat – planuojama plėtra užsienyje reikalavo ir organizacinių pokyčių, kuriems ruoštis pradėjome daugiau nei prieš metus. Prie vadovų komandos prisijungusiai Eglei ir buvo keliami uždaviniai inicijuoti bei įgyvendinti būtinus organizacinės struktūros pokyčius ir sutvarkyti vidinę operacinę sistemą“, – sako prekės ženklo „Manilla“ įkūrėja Rūta Merkytė.

Iki šiol generalinio direktoriaus pareigas ėjęs Vytautas Tauginas, kaip ir R.Merkytė, traukiasi iš aktyvaus įmonės valdymo, dalyvavimo priimant ir prižiūrint operacinius, kasdienius verslo sprendimus. Jie abu lieka bendrovės akcininkais.

Eglė Vaitiekūnaitė-Šiuškienė nuo 2018 m. konsultavo bendrovę „Dermofaktorius“ eksporto, personalo valdymo, rinkodaros klausimais, nuo 2020 m. rugsėjo – užėmė įmonės žmogiškųjų išteklių vadovės, nuo š.m. liepos – vykdančiosios direktorės pareigas. Anksčiau Eglė daugiau nei 6 metus dirbo farmacijos kompanijoje „Sanofi“, kur buvo atsakinga už plėtros ir rinkodaros projektus Lietuvoje, Baltijos šalyse ir Skandinavijoje, prieš tai dirbo ir vadovavo kelių mažmeninės prekybos įmonių rinkodaros komandoms. Oficialiai Eglė Vaitiekūnaitė-Šiuškienė UAB „Dermofaktorius“ generalinės direktorės pareigas pradės eiti sausio 10 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito